Bitcoin fiyatı ne kadar? Analist bitcoin fiyatını açıkladı? mayıs ayı bitcoin tahmini

Son Dakika: Peter Brandt, Mayıs ayında Bitcoin fiyatının 25.000 doların altına düşeceğini tahmin ediyor.

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Efsanevi trader Peter Brandt, ABD borç tavanı krizi ortamında volatilite ve belirsizlik artarken Bitcoin fiyatının düşeceğini öngörüyor.

Kripto topluluğu, Peter Brandt’ın Bitcoin fiyatı konusundaki doğru tahminleri nedeniyle güncellemelerini yakından takip ediyor. Bitcoin’in 40.000 doları vuracağı konusunda hala iyimser olsa da, son olayların meydana gelmesi nedeniyle ayı piyasası beklentisi artıyor.

Veteran trader Peter Brandt, 22 Mayıs’ta attığı bir tweet’te Bitcoin fiyatının 26.800 dolar seviyesinin altına düşebileceğini öngörüyor. Düzeltmenin ardından Bitcoin fiyatının yükselmeye devam edeceğini belirtiyor. Daha önce Bitcoin üzerinde uzun pozisyon almayı öneren Brandt, Bitcoin için 40.000 dolar fiyat hedefi öngörmüştü.

Analizine göre, BTC fiyatının 24.800 dolara kadar düşme riski bulunuyor. GoinGape Media, on-chain verilerin ve teknik göstergelerin Bitcoin fiyatında yaklaşan bir düşüşü işaret ettiği ve bu seviyeyi rapor etti. BTC fiyatında yaşanan düşüş, yatırımcılara düşüşten faydalanma fırsatı sunuyor.

Bitcoin fiyatı ne kadar? Bitcoin fiyatı ne olacak? Mayıs ayı bitcoin fiyat tahmini

Ayrıca, şu anda BTC fiyatında aşağı yönlü riskler olmadığına inanan ve farklı düşünenlere bir uyarıda bulundu.

“Belki biraz daha sarsıntıya yol açacak bir düşüş, ardından daha yüksek bir itiş. Ama hey, bu sadece bir tahmin ve tahmin etmek yapabileceğimiz en iyi şey. Eğer birisi kendi parlaklığına dogmatik bir şekilde inanıyorsa, dönüp kaçın ve cüzdanınızı koruyun.”

Bitcoin fiyatının 25.000 dolara düşmesi:

Küresel piyasa, ABD borç tavanı görüşmelerine odaklandı çünkü Başkan Joe Biden ve Cumhuriyetçiler daha önceki bir oturumda ortak bir uzlaşma sağlayamadılar. Eğer ABD borcunu ödememe durumuna düşerse, küresel piyasa %40 oranında bir çöküş yaşayabilir ve kripto piyasası da başlangıçta bu şoktan etkilenebilir.

Ancak, Bitcoin ani bir yükseliş yaşayabilir çünkü ABD dolarının egemenliği ve hazine bonoları risk altında olacaktır. Faiz artışları ve bankacılık krizi piyasayı ve yatırımcıları etkilemeye devam edecektir.

BTC fiyatı şu anda 26.883 dolar seviyesinden işlem görüyor ve son 24 saatte %1 düşüş yaşadı. Ayrıca, son birkaç günde işlem hacmi de büyük ölçüde düştü.

coingape.com

Peter Brandt Predicts Bitcoin Price Fall Below $25K In May

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin