Bitcoin, ABD dolarının küresel rezerv statüsünü elinden alabilir mi? Stratejist yorumladı
Bitcoin, ABD dolarının küresel rezerv statüsünü elinden alabilir mi? Stratejist yorumladı

Bitcoin fiyatı 13.600 dolara ulaştı: Yükseliş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Trend zirvesine ulaştığı yönündeki korkulara rağmen Bitcoin yükselmeye devam ediyor. İki saat önce başlayan hareketin neticesinde kripto para birimi 13.650 dolara kadar yükselmeyi başardı. Son 24 saatte BTC, dünkü düzelmenin ardından 12.800 dolarda kısa vadeli bir dip bularak %5 arttı.

Analistlerin kafası karışık

Analistler, önde gelen kripto para birimi için sırada ne olacağı konusunda herhangi bir fikir birliğine varamıyor. Birçoğu Bitcoin’in uzun vadeli bir boğa trendinde olduğundan emin olsa da, kısa vadeli bir geri çekilmenin mümkün olduğunu gösteren işaretler var.

Bitcoin, bir satın alma hacmi akışı üzerine 13.600 dolara çıktı. Bu hareket kripto para birimini son bir yılın en yüksek seviyesine getirdi. İki yılın en yüksek seviyesi 13.950 dolarda bulunuyor ve BTC şimdi bu noktaya çok yakın.

16 saatlik Bitcoin fiyat grafiği
16 saatlik Bitcoin fiyat grafiği

Bitcoin fiyatı için yükseliş devam edecek mi?

Önde gelen Bitcoin piyasalarının fonlama oranları şu anda nötr ila hafif pozitif aralıkta.

Bu tarafsız fon, ne long ne de short’un fazla kaldırılmadığını gösteriyor. Son rallinin arkasında bir miktar sürdürülebilirlik duygusu olabilir ve Bitcoin için yeni yükselişlerin kapısını açabilir.

Teknik göstergeler, geri çekilmenin veya en azından bir konsolidasyonun mümkün olduğunu belirtiyor. Bir analist geçtiğimiz günlerde aşağıdaki tabloyu paylaştı ve Bitcoin’in iki günlük Tom Demark Sequential’ın şu anda “9 satış” mumunda olduğuna dikkat çekti. Bu, kripto para biriminin yakın vadede zirveye çıkmış olabileceğini gösteriyor.

2019 başından bugüne Bitcoin fiyat grafiği
2019 başından bugüne Bitcoin fiyat grafiği

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin