Bitcoin küresel piyasalardan ayrışıyor
Bitcoin küresel piyasalardan ayrışıyor

Bitcoin fiyatı 10 bin doların altında! İşte analistlerin yeni tahminleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin geçen gün 11 bin dolara çok yakındı, ancak gereken momentumu alamadı. Bu nedenle, 11.000 dolarlıkeşiği geçemeyen Bitcoin hızla değer kaybetmeye başladı. Bitcoin  son birkaç saat içinde yüzlerce dolar kaybetti.

Bitcoin  son birkaç saat içinde yüzlerce dolar kaybetti

Coin360 gibi kaynaklara göre, Bitcoin  birkaç saat önce 10.000 dolara kadar düştü ve yazım sırasında BTC 9 bin doların altına geriledi. Ayrıca fiyat uzun süredir bir şekilde 11 bin dolarlık engelleri aşamadı. Herkesin beklediği gibi Bitcoin 11.000 dolara yükselecekti, ancak bu olmadı. Görünüşe göre Bitcoin fiyatı, değer kaybetmeye başladı ve ayıların elinde. Bitcoin’in fiyatı sadece birkaç  saat içinde yüzlerce dolar kaybetti.

Kripto para birimi sektöründeki bazı uzmanlar bu düşüşün bir süre daha devam edeceğini düşünüyor. Josh Rager gibi isimler Bitcoin’in günü 10.200 dolardan çıkaracağını umuyor.  Geçen haftanın kapanış seviyesi olan bu seviye, Bitcoin’in ertesi güne daha sağlıklı bir başlangıç ​​yapmasına yardımcı olabilir. Bazı analistler, fiyatın mevcut satış baskısına dayanamayacağını ve 10.000 doların altında günü kapatacağını tahmin ediyor.

Ourbitcoinnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin