Usta analist: “Bitcoin fiyat grafiği selloff’u çağırıyor!”
Usta analist: “Bitcoin fiyat grafiği selloff’u çağırıyor!”

Bitcoin fiyat yükselişine uyabilecek 3 kripto para ve fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin için 2019 ilginç bir yıl oluyor. İlk kripto para birimi 2019’da en düşük seviyesi olan 3.500 dolar seviyesinden yeniden doğuş gösterdi. Piyasa analistleri, bu toparlanmanın Bitcoin’in 2017’de elde ettiği 20.000 dolarlık rekor seviyeyi geçeceğini tahmin ediyor.

Bitcoin yükselişi piyasa için önemli

Bitcoin’in canlanması, kripto para birimi piyasasının gelişimi için hayati öneme sahip. Bir dizi kripto para birimi, Bitcoin’in geliştirilmesine yönelik beklentileri sürdürmeye çalışıyor. Bu yazıda, mevcut Bitcoin büyümesine ayak uydurabilecek üç kripto para birimine bakacağız.

Ethereum

Ethereum, 25 milyar dolarlık piyasa değeri ile ikinci büyük kripto para birimidir. ETH mevcut boğa koşusu ile geride kalmadı. Bu yıl zaten yapılan bir dizi olaya dayanarak Ethereum için parlak görünüyor.

Ethereum, kurumsal özellikli yatırımcıları konsept özelliği kanıtına dayanarak çekmeye devam edecektir. Ayrıca, ticaret için kullanılan daha fazla platform ve dijital para birimleri için daha fazla talep, akıllı sözleşmelerin kullanımı ve bulut bilişimin merkezileştirilmesi, Ethereum’u daha yüksek seviyelere taşıyacaktır. Ek olarak, büyük bir geliştirici havuzu Ethereum, 2019’un sonunda kripto para birimini 500 dolardan fazla görmenize izin verecek.

Stellar (XLM)

XLM şu anda dokuzuncu sıradadır. Mevcut kripto para piyasası boğa koşusu başlamadan önce bile, XLM olumlu performans belirtileri gösteriyordu. Son üç ayda, aktif değerinin %60’tan daha fazla artması dikkat çekicidir.

XLM ayrıca birkaç kurumsal yatırımcıyı cezbetmektedir. IBM ve Deloitte gibi şirketlerle anlaşmalar XLM’yi potansiyel bir Bitcoin rakibi olarak konumlandırıyor. Bankacılık sektörü XLM teknolojisini satın alırsa, varlık yılı yaklaşık 1 dolar ile kapatabilir.

Cardano (ADA)

Cardano, kitlesel kabul potansiyeli ile ana sanayiye hitap eden kripto para birimleri arasındadır. ADA daha fazla yatırımcı çekmek için 24 saat çalışıyor. Platform, Blockchain teknolojisinin gerçek dünya uygulaması hakkında farkındalık oluşturmak için önde gelen birçok firma ile anlaşma yaptı.

Bu yazıyı yazarken, ADA, 2.1 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile 0,0808 dolardan işlem görüyor. Tüm zamanların en yüksek değeri olan Cardano, Ocak 2018’de 1,15 dolardan işlem gördü. 2018 yılında tanık olan düşüşe rağmen, ADA gelişmelere işaret ediyor. ADA için en iyisi gelecekte. Son ortaklıklar ve duyurular sayesinde, ADA 2019 sonuna kadar 0,5 dolara ulaşabilir.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin