Tüm gözler Fed’e çevrilmişken BTC, önemli desteği tutunmaya çalışıyor

Bitcoin fiyat tahmini: BTC, haftalık destek bölgesinden çıkabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BTC’nin fiyatı, son iki seans için kazanımları kilitledikten sonra momentum eksikliği gösteriyor. Mütevazı bir hareketle fiyat belli bir aralıkta konsolide oluyor. BTC’nin fiyatı, 48.234.00$’a yakın yüksek seviyelere ulaştı. Ancak kazançları belirtilen seviyelerin ötesinde sürdüremedi. Bitcoin fiyat tahmini için şimdi daha gerçekçi olmak gerekiyor.

Günlük grafikte BTC fiyatı, alıcılarının kazançları sürdürmek için mücadele ettiği psikolojik 40.000 dolar seviyesinin üzerinde seyrediyor. Bununla birlikte, son teknik kurulum, zorluklar devam etse de BTC’nin son zirvelere geri dönebileceğini gösteriyor.

Seansın yükseğinin üzerinde bir günlük kapanış, 50 günlük EMA’ya (Üssel Hareketli Ortalama) doğru 42.680.07 dolardan yukarı yönlü hareketi körükleyebilir. Bu, yükselen trend çizgisinin kırılmasıyla aynı zamana denk gelir.

Bitcoin fiyat tahmini

Piyasa katılımcıları gözlerini kritik 200 günlük EMA’yı 44.700 dolarda ve ardından yatay direnç çizgisinin nihai hedefi olan 45.000 dolarda tutacaklar. Bitcoin fiyat tahmini için şu an bu bölgeler önemli olacaktır.

BTC fiyatı için işler biraz olumlu görünse de, kilit destek alanını 39.000 dolar civarında tutuyor. Eğer bu bölge gelirse öncü kripto para biriminde yeni bir satış turu görülebilir. Bu senaryoda ise, yatırımcılar likiditeyi 37.500 dolardan 35.000 dolara kadar uzanan talep bölgesinden toplayacaktır.

Bitcoin fiyatı, Şubat ayının sonundaki en düşük seviyesi olan 34,324,05$’dan yaklaşık %41 artığını da belirtmek gerekir. Bitcoin fiyat tahmini için teknik göstergeler ise şu şekilde:

Teknik gösterge

  • RSI: Günlük göreli güç endeksi aşırı satım bölgesinden atlıyor ancak yine de ortalama çizgisinin altında seyrediyor.
  • MACD: Hareketli ortalama yakınsama sapması, günlük grafikte tarafsız bir duruş gösteriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin