Bitcoin fiyat hareketi, altcoinlerde daha fazla düzeltmeyi tetikliyor!
Bitcoin fiyat hareketi, altcoinlerde daha fazla düzeltmeyi tetikliyor!

Bitcoin fiyat hareketi, altcoinlerde daha fazla düzeltmeyi tetikliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, bu hafta önemli bir düşüşe tanık oldu. Böylece, BTC fiyatı 24.000 dolar seviyesinin altına düşerek büyük kripto paraların çoğunda bir düzeltmeye neden oldu. Bununla birlikte, devam eden düşüşün ortasında, ilgilenen yatırımcılar geri çekilme fırsatını değerlendirebilir.

Stack (STX)

TradingView Grafiği

Kripto piyasasında bu hafta yaşanan satışlara rağmen, STX fiyatı yatay hareket ediyor ve yükselen destek trend çizgisinin üzerinde kalmayı başardı. Yükselen bir kanal modelinin parçası olan bu trend çizgisi, yavaş ama istikrarlı bir ralliyi destekleyebilir.

Yazım sırasında, STX fiyatı %3,8’lik bir gün içi kayıpla 0,733 dolardan işlem görüyor. Bununla birlikte, bu formasyonun en muhtemel sonucu, formasyon destek trend çizgisini kırdığında önemli bir düşüştür. Böylece, STX fiyatının destek trendinden olası bir kırılması, önemli bir düşüşü tetikleyebilir ve piyasa değerini %22,7 oranında azaltabilir.

Ankr (ANKR)

TradingView Grafiği

Kripto pazarındaki artan düşüşün ortasında, Ankr fiyatı son zamanlarda 0,0574 dolar seviyesinden düştü. Ortaya çıkan düşüş, fiyatları %27,4 oranında düşürdü.

Bugün, ANKR fiyatı %2,33’lük bir gün içi kazançla 0,041 dolardan işlem görüyor. Kripto para fiyatı önümüzdeki günlerde 0,043 dolar seviyesini koruyabilirse, fiyatta bir düzeltme rallisine tanık olabiliriz. Bu düşüş sırasında azalan hacim, devam eden düzeltmenin geçici olması gerektiğini gösterdi.

BinaryX (BNX)

TradingView Grafiği

BinaryX son dört gündür yatay bir trend izliyor. Kripto para fiyatları 1,27 dolar ile 1,78 dolar arasında dalgalanmaya devam ediyor, bu da piyasa duyarlılığının belirsiz olduğunu gösteriyor.

Bahsedilen seviye içindeki alan, piyasa katılımcıları için alım satım yapılmaz olarak kabul edilebilir. Yazım sırasında BNX, 1,34 dolar seviyesinde işlem görüyor ve bir giriş fırsatı arayan yatırımcılar, önemli bir düşüşü tetiklemek için aralığın her iki tarafından da bir fiyat kırılmasını beklemeli.

Lido Dao (LDO)

TradingView Grafiği

Lido Dao, günlük zaman çizelgesi tablosunda yükselen bir kama modelinin oluşumunu gösteriyor. Kripto para fiyatı, modelin trend çizgilerini birkaç kez yeniden test ederek, yatırımcıların bu teknik kuruluma aktif olarak yanıt verdiğini gösterdi.

Yazım sırasında, LDO fiyatı %5,19’luk bir gün içi kazançla 3,086 dolardan işlem görüyor. Fiyatlar, modelin trend çizgileri içinde işlem görmeye devam ettikçe, yatırımcılar uzun süreli bir yükseliş bekleyebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin