Bitcoin son durum: BTC 17.000 dolara düştükten sonra geri dönüşünü tamamladı mı?

Bitcoin fiyat grafiği: Ufukta 45K görüldü, ralli kendini gösteriyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Lider kripto para birimi, gücünü piyasada hissettirmeye başladı. Geçtiğimiz haftadan bu yana sert hareketler sergileyen BTC, rotasını yukarı çevirdi. İyi bir ivmelenme yakalaması sayesinde dirençler tek tek patladı. Şimdi ise çok kritik bir bölgenin eşiğinde. Herkesin merakla beklediği 45K bölgesini zorlayan Bitcoin kırılım gerçekleştirebilecek mi? Bitcoin fiyat grafiği şimdilik pozitif.

Bitcoin fiyat grafiği haftalık gösterge için yüzde 10’u çoktan aştı. Günlük iyileşmeye devam etmesi son derece olumlu. Son iş günü biterken 45 bin dolar günlük kapanış piyasayı daha da rahatlayabilir. Olumlu haberlerin piyasaya pompalanması BTC’yi yeni bir serüvene çıkardı. Bugün BTC/USD paritesi 45.000 doları geçti.

Bitcoin fiyat grafiği: Bu sefer önemli direnci geçebilecek mi?

BTC fiyatı, 35.000$’dan destek aldıktan sonra yukarı doğru işlem görüyor. 45.000 dolarlık konsolidasyon seviyesini aşmaya yönelik mevcut girişim, son iki aydaki üçüncü kez gerçekleşiyor. Bu fiyat eğilimi, BTC’nin yedi haneli fiyat hareketine olan kitlesel inancı gösteriyor.

Bitcoin fiyat grafiği, yukarı doğru hareket ediyor. Ancak 45.000 dolar civarında önemli bir dirençle karşılaşıyor. BTC, birkaç denemeden sonra net bir kırılma ile bu direncin üstesinden gelmeyi hedefliyor.

24 Mart’ın ikinci yarısında yükselen RSI, kopuşun olumlu bir yeniden teyidi haline geliyor. Ancak kırılma sona erdikten sonra, BTC yine saatlik grafiklerde 44.000 doları aşmak için mücadele gösteriyor. 

Önümüzdeki günlerde BTC’nin 50.000 $ seviyelerinin üzerine çıkmasını sağlayabilecek yeni satın alma duyarlılığını teşvik edecektir. Yatırımcılar, alım yapmadan önce BTC fiyat trendlerinden yararlanmak için gelecekteki fiyat seviyelerini takip edecektir.

Bitcoin fiyatları, son iki ayda sürekli olarak 35.000 ila 37.000 dolar civarında dolaştı. Burada ciddi bir alım gerçekleşti. Şimdi ise BTC’yi 50.000 doların üzerine çıkarmak için gereken tek hamle, önemli bir hacim artışıyla 45.000 doları aşmak olacak.

Bitcoin soğuk cüzdan hesaplarında değişiklik var mı?

Bitcoin fiyat grafiği iyi bir tablo çizerken, soğuk cüzdanlarda yer alan BTC’ninde önemli olduğunu söyleyebiliriz. Bitcoin soğuk cüzdan hesaplarında ilerleme var. Son verilere bakıldığında yatırımcılar borsa yerine soğuk cüzdanlarda varlıklarını saklamak istiyor.

16 Bitcoin kaç TL?

Bitcoin’in fiyatı artıkça yatırımcılar ne kadar değere ulaştığını merak eder. Ayrıca USD/TRY paritesinden dolayı ülkemizde 1 Bitcoin değeri oldukça fazla. 16 Bitcoin kaç TL olduğunu düşünmek bile hayal olabilir. Fakat hesaplarsak 16 Bitcoin’in yaklaşık olarak değeri 10.668.000 Türk lirasına denk gelmektedir.

cryptonewsz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin