featured

” Bitcoin fiyat artışı sona erdi ”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son günlerde ard arda gelen rekor fiyatlardan dolayı Bitcoin nereye kadar yükselir? sorusu sıkça sorulan sorular arasında yer alıyor. Ünlü bir analiste göre bu periyotta Bitcoin fiyat artışı sona erdi.

Bitcoin analisti Tone Vays, bu periyotta Bitcoin fiyat artışı’nın 7.500$’da sona erdiğini söyledi.

Aylık grafiklerin analizinde, Bitcoin’in aylık dalgalanma eğilimini doğru bir şekilde tahmin eden Vays, büyümenin sürdürülmesinin ” artık çok zor olacağını” söyledi.

Önceki beş haftalık fiyat performansı ile ilgili bir video güncellemesinde “Sanırım en üst seviyeye çıktık” dedi.

Geçtiğimiz haftaki önemli büyümenin farkında olan Vays, Mayıs ayında benzer bir gelişmeyi taklit etse de, bu zaman momentumunun devam etmesi mümkün olmadığı sonucuna vardı.

Vays, yaklaşmakta olan SegWit2x sert çatalını ilerleme için ana engel olarak belirtti.

Yaklaşmakta olan Bitcoin zinciri bölünmesi endüstrinin hala rakip 2x zincirinin etkisini ifade edemediği birkaç ay boyunca fiyat oynaklık uyarılarına yol açtı .

Bu arada kısa sürede Vays, halihazırda sürmekte olan birkaç günlük düzeltme konusunda “hiç kimsenin şaşırmaması gerektiğini” söyledi.

Bitcoin fiyatı, haftanın ilerleyen saatlerinde tüm zamanların en iyi seviyelerinden 7.000 $ ‘a kadar geriledi. Bu, mutlaka ters yöne çevirme veya yeni yükseliş anlamına gelmiyor.

cointelegraph

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin