Flaş: Bitcoin tarihinde bir ilk gerçekleşti! Yeni rekora mı gidiyoruz? İşte tüm olası senaryolar
Flaş: Bitcoin tarihinde bir ilk gerçekleşti! Yeni rekora mı gidiyoruz? İşte tüm olası senaryolar

Bitcoin fiyat analizi: Tüm zamanlar zirvesini kırabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz hafta ETF haberleri ile ivmelenme yaşayan Bitcoin yeni haftaya da hızlı başladı. 60.000 doların üstünde yeni güne başlayan BTC, yükselişini sürdürüyor. Tüm zamanlar zirvesine yaklaşan lider kripto para birimi, yeni hedeflere doğru ilerleyebilir.

60.000 doların üzerinde hızlı şekilde ilerleyen BTC, yakın vadede 65.000 dolarda bulunan direnci geçebilir. Haftalık kapanış 61.200 dolar üzerinde yaparak güvenli bölge içinde kalmaya devam etti.

Dün gece saatlerinde 58.800 dolar civarına iğne atan Bitcoin, mini bir düzeltme yaşadı. Long işlem açanları ya da stopları patlatmak için ufak bir geri çekilmeye gitti. Daha sonrasında ise hızlı şekilde toparlayan BTC, 1 saat içinde 60 bin dolara çıkabildi.

Kaynak: TradingView

Bitcoin yeni haftaya yine hızlı girdi

BTC haftalık kapanışı kritik yerde yaptı. 61.000 doların üzerinde kalarak güvenli ilerleyişinin önünü açtı. Fiyat anlık olarak 61.000 dolar üzerinde kalmaya devam ediyor. 100 saatlik basit ortalamanın ise üzerinde işlem görüyor.

60.000 doları destek olarak kullanan Bitcoin için yakın direnç noktası ise 62.500 dolar. Dün itibarıyla 60.000 doların altında bir pivot düzeltme yaparak daha garantici bir işleme girdi. Diğer yandan 62.500 dolar direncini geçmediği taktirde 61.200 dolar seviyesine kadar geri çekilebilir.

BTC tüm zamanlar zirvesini geçebilir mi?

Bitcoin, Mart ayında tüm zamanlar zirvesini 65.000 dolar ile görmüştü. Daha sonrasında ise 5 aylık süreçte ayı sezonuna girerek düşüş dönemini başlatmıştı. Ancak Eylül ve Ekim ayında yeniden tırmanışa geçti. Son haftalarda ise 60 bin doları geçerek tüm zamanlar zirvesine yaklaştı. Uzman ve analistlere göre Ekim ayında Bitcoin için yeni bir zirve konuşulabilir. Beklenti ise 70 bin dolar civarında.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin