Bitcoin fiyat analizi: Hafta sonu nasıl geçiyor?
Bitcoin fiyat analizi: Hafta sonu nasıl geçiyor?

Bitcoin fiyat analizi: Hafta sonu nasıl geçiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberBitcoin bu ay boyunca bir hızlı bir yolculuk yaşadı. Ekim ayına yüksek notla başladı ve yükseliş trendine devam etmeden önce ise ikinci haftada makul bir şekilde konsolide oldu.

20 Ekim’de 67 bin dolarlık yeni bir zirve belirledi. Bundan sonrada Bitcoin’in fiyatı aşağı yukarı 60 bin dolar ile 63 bin dolar arasında düzeltmeye gitti. 

Lider kripto para biriminde fiyat genellikle yükselmeden önce frenliyor. Geçtiğimiz hafta sonları 3, 10, 17 Ekim Pazar gününü hareketsiz geçirdi. Bu Pazar günüde aynı durumlar oluşabilir. Haftalık olarak takip edilmesi önemli ve gece 3 kapanışına bakılması gerekiyor.

Metrikler pek çok iddiayı çapraz olarak onaylıyor 

Geleneksel Pazar kültürü Bitcoin varlığında devam ediyor. Bitcoin’in metrikleri bu durumu doğruluyor. Yeni başlayan hız çizelge, dağınık değil. Bir ralliye genellikle sabit bir hız eşlik ederken, çalkantılı bir manzara düzeltmelerin başlamasının yolunu açabilir.

Oyundaki önemli faktörlerden biri de, Bitcoin’e akan tahmini işlem hacmi. Ayrıca paranın hızını açıklayan BDD veya yok edilen Bitcoin günleri olmayı sürdürüyor. Düşük BDD gösterildiğinde, HODLing/birikmenin doğrudan bir göstergesi olarak karşımıza çıkıyor. BDD istifçilik belirtileri sergilemesi, son olarak geçen ay 27 Eylül’de yaşanmıştı

Pazar günü Bitcoin için klasik hale gelmiş

Hafta sonu Bitcoin’de takip edilmesi gereken en önemli seviye 60.000 dolar. 60K ve üzeri satışları gölgede kalıyor. Haftalık kapanış 60 bin dolar üzerinde gelirse yeni hafta BTC için daha iyi başlayabilir. 60K dip bölgesi olarak kabul edilirse, ciddi satın alma olasılığıyla uzun yeşil mumlar gelebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin