Bitcoin fiyat analizi: BTC yükselişi sürdürmek için bu seviyeyi korumalı!
Bitcoin fiyat analizi: BTC yükselişi sürdürmek için bu seviyeyi korumalı!

Bitcoin fiyat analizi: BTC yükselişi sürdürmek için bu seviyeyi korumalı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin fiyat analizi, 21.500 dolar seviyesinde güçlü bir engelle karşılaştığımız ve o zamandan beri daha yükseğe çıkamadığımız için düşüş eğilimine girdi. Muhtemelen BTC/USD bir gecede geri çekilmeye başlayacak ve bu da daha yüksek bir dip ayarlamasına yol açacak.

Bitcoin price analysis: BTC swiftly breaks $21,000 resistance, reacts at the $21,500 1

Kripto piyasa son 24 saatte yükseliş ivmesi ile işlem gördü. Lider Bitcoin %2,52, Ethereum ise %0,82 kazandı. Bu arada, en iyi altcoinlerin çoğu daha da iyi kazançlar gördü.

Son 24 saatte Bitcoin fiyat hareketi: Bitcoin ilerlemeye devam etti

BTC/USD, son 24 saat içinde önemli bir oynaklık olduğunu gösteren 20.751 ila 21.446 dolar aralığında işlem gördü. İşlem hacmi 45.33 milyar dolara düşerken, toplam piyasa değeri 409 milyar dolar civarında işlem gördü ve %38,51 pazar hakimiyeti sağladı.

BTC/USD 4 saatlik grafik: BTC bundan sonra geri mi dönecek?

4 saatlik grafikte, 21.500 dolarlık bir sonraki dirençte net bir yüksek seviye görebiliriz, bu da alıcılar tükendiği için geri çekilmenin önümüzdeki 24 saat boyunca takip edeceği anlamına geliyor.

Bitcoin price analysis: BTC swiftly breaks $21,000 resistance, reacts at the $21,500

Bitcoin fiyat hareketi, Ekim ayının ikinci yarısında güçlü bir yükseliş momentumu dönüşü gördü. Bitcoin, 18.800 dolar seviyesini test ettikten sonra 21.000 dolara güçlü bir şekilde ilerledi.

Oradan, net destek ve daha yüksek bir düşük, haftanın başında yaklaşık 20.000 dolarlık destek olarak belirlendi. Boğalar 20.400 doların üzerine çıkar çıkmaz alım baskısı geri döndü ve BTC’nin sonunda 21.000 dolarlık önceki direnci kırmasına ve 21.500 dolara yükselmesine neden oldu.

Bitcoin fiyat analizi: Sonuç

Bitcoin, %7’nin üzerinde hızlı bir rallinin ardından 21.500 dolar seviyesini aşamadı. Bu nedenle, BTC/USD hafta sonunun geri kalanında bir geri çekilme görebilir. Son olarak, önümüzdeki hafta yükselişini sürdürmeden önce daha yüksek bir dip ayarlayabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin