Bitcoin fiyat analizi: BTC rallisi mi ayı tuzağı mı olacak?

Bitcoin fiyat analizi: BTC rallisi mi ayı tuzağı mı olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasalar gün boyu ABD tüketici güven raporunu bekledi. Saat 18’de açıklanan endekse göre  rakamlar beklentiden yüksek çıktı. Bit önceki dönemde 100.2 olan endeks 108.3 şeklinde açıklandı.

Endeks ile beraber Bitcoin fiyat analizinde değişiklik oldu. Anlık olarak oynaklık aşağı ve yukarı şeklinde gerçekleşti. Bitcoin Çarşamba günü kısa bir süre 17.000 doların üzerinde işlem gördü. 

Bugünkü rakamın aralık ayı için geçen ayki 100,2 rakamından daha yüksek olan 101,00 seviyesinde gelmesi bekleniyordu. Ancak güven endeksi yükseldi. Buna rağmen piyasa şimdilik oynaklığını durdurdu. BTC/USD paritesi 16.800 doların üzerinde fiyatlanıyor.

Bitcoin fiyat analizi: BTC yeniden 17K üstünde çıkabilecek mi?

Bitcoin fiyatı önemli bir girişe tanık oldu. Fiyat, 16.825 doların üzerine çıkardı. Yukarıda belirtilen seviyelerde günlük bir mum kapanışı, alıcıların trend kontrolünü yeniden kazanmaya çalıştığını gösteriyor.

Bugün, Bitcoin fiyat analizi %0,2 düşüş gösteriyor. Ancak günlük muma eklenen uzun süreli düşük fiyat reddi, yeniden kazanılan desteğin üzerindeki fiyat sürdürülebilirliğini yansıtıyor. Satın alma baskısı devam ederse, fiyatlar %3 artarak 17350$’a ve ardından 18.400$’a yükselebilir.

16.825 dolarlık bir çöküşe hapsolmuş satıcılar, Bitcoin için satın alma siparişlerini artıracak sıkı bir zarar durdurma durumunda zorla tasfiye edilebilirler. Bitcoin fiyat analizi için destek ve direnç seviyelerine göz atalım.

  • Direnç seviyesi- 17.350$ ve 18.000$
  • Destek seviyesi- 16.825$ ve 16.000$

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin