Bankera, Kripto Para İşletmeleri için SEPA Anlık Ödeme Sistemini Tanıttı
Bankera, Kripto Para İşletmeleri için SEPA Anlık Ödeme Sistemini Tanıttı

Bitcoin, Ethereum, XRP ve daha fazlası: Dev banka kripto para alanında

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Standard Chartered’ın inovasyon kolu olan SC Ventures, bir kripto saklama hizmeti başlatmak için Northern Trust ile ortaklık kurdu.

Zodia Custody adı verilen yeni hizmet, önümüzdeki yıl Londra’da başlayacak.

Haber, SC Ventures’ın kurumsal yatırımcılar için bir kripto saklama çözümü geliştirdiğini söyleyen önceki raporları doğruladı.

Standard Chartered’ın yenilik ve girişimler kolu olan SC Ventures, bir kripto saklama işi başlatmak için Northern Trust ile ortaklık kurdu.

2021’de faaliyete başlayacak

Salı günü geç saatlerde yapılan bir duyuruya göre, adı Zodia Custody olan yeni hamle Londra’da başlayacak. Zodia’nın önümüzdeki yıl Birleşik Krallık Mali Davranış Otoritesi ve diğer düzenleyici koşullar ile kayıt altına alınana kadar faaliyetlerine başlaması bekleniyor.

Haber, SC Ventures’ın kurumsal yatırımcılar için bir kripto saklama çözümü geliştirdiğini söyleyen önceki raporları doğruladı. O sırada Northern Trust’ın katılımı bilinmiyordu.

Desteklenecek kripto paralar

Başlangıçta Zodia, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) için saklama hizmetleri sağlayacak ve ardından duyuruya göre XRP, Litecoin (LTC) ve Bitcoin Cash (BCH) dahil olmak üzere gelecekte daha fazla kripto para birimini destekleyecek.

Northern Trust kurumsal ve kurumsal hizmetler başkanı Pete Cherecwich yaptığı açıklamada, “Küresel bankaların bilgi birikimi ve deneyimleriyle desteklenen dijital saklama hizmetinin tanıtımı, kurumsal kripto para birimi piyasalarının evriminde ve desteğinde bir atılımdır. Bu hamle, gelişen ve yenilikçi finansal araçlara ilgi artmaya devam ederken, kurumsal varlık sahiplerinin, aile ofislerinin ve varlık yöneticilerinin bir dizi kripto para birimine yatırım yapmasını mümkün kılıyor” ifadelerini kullanıyor.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin