Bitcoin, Ethereum ve diğer varlıklar yeni yılda nasıl hareket edecek? İşte beklentiler

Bitcoin, Ethereum ve diğer varlıklar yeni yılda nasıl hareket edecek? İşte beklentiler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para fiyatları için acımasız geçen 2022 yılı kapanırken Bitcoin ve Ethereum hafta sonundan bu yana neredeyse hiç değişmedi. CoinMarketCap verilerine göre, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) son yedi gün içinde %1,5 düştü, BTC 16.557 dolardan el değiştiriyor ve ETH, yazı yazılırken yaklaşık 1.192 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin ağı, birkaç önde gelen ABD madencisinin aşırı hava koşulları nedeniyle operasyonlarını askıya almasının ardından haftaya düşüşle başladı. Ağın bilgi işlem gücünün bir işareti olan Bitcoin hash oranı yaklaşık %40 düştü ve 156,36 EH/s ile dip yaptı. O zamandan beri 247,87 EH/s’ye geri döndü.

Solana için de işler çok iyi gitmedi. SOL, piyasa değerine göre ilk yirmi kripto para arasında bu hafta en ağır kayıpları yaşadı ve hafta sonu başında %17 değer kaybederek 9,78 dolardan işlem gördü. Solana şimdi iki yılın en düşük seviyesini gördü ve 10 dolar destek seviyesinin üzerinde kalmak için mücadele ediyor. FTX çökerken Solana‘ya olan inanç da azaldı; ağ, FTX CEO’su Sam Bankman-Fried tarafından büyük ölçüde destekleniyordu.

Yılın en iyi performans gösteren memecoin’i Dogecoin (DOGE), ilk yirmi arasında en ağır kayıpları yaşayan ikinci altcoin oldu. Yaklaşık %11 düştü ve şu anda 0,068588 dolardan işlem görüyor. Dogecoin ilk olarak bu hafta, ağın Ethereum’u takip edeceği ve bir iş ispatı (PoW) mutabakat mekanizmasından hisse ispatına (PoS) geçeceği yönündeki çekişmeli söylentiler arasında sarmallaşmaya başladı. Dogecoin’in çekirdek geliştiricileri, hareketin yakın olduğunu reddediyor, ancak baş mühendis Michi Lumin, topluluğa bir PoS teklifi sunmak için bir plan olduğunu söyledi.

Toncoin (TON) bu hafta %11 düşüşle 2,11 dolara, Avalanche %8 düşüşle 10,93 dolara ve Chainlink (LINK) %8,5 düşüşle 5,49 dolara kadar geriledi. Bu hafta ilk otuza giren yalnızca bir kripto para birimi büyük ralli yaptı: OKB %15,4 arttı ve şu anda 25,22 dolardan işlem görüyor.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin