Bitcoin ve türevleri yeniden kan kaybı yaşadı: Bazı para birimleri ise aradan sıyrılabildi

Bitcoin Ethereum ve daha fazlası: İşte piyasanın son durumu…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Haftanın son iş gününde kripto piyasası tat vermiyor. Geçen haftaya nazaran, 5 günlük dilim pek iyi gitmedi. Salı günün açıklanan enflasyon verileri baskı oluşturdu. Haftaya gelecek olan faiz orantısı ile ilgili haberler stresi artırdı.

Bitcoin Ethereum ve diğer türevler, enflasyon ve faiz denkleminden bir türlü kurtulamadı. Baskılara boyun eğen piyasaya fazlasıyla terledi. Ayrıca dün gerçekleşen Merge ile Ethereum satışları hız kazandı.

Hafta sonuna doğru ilerleyen piyasada anlık görüntüler pek iyi bir hava göstermiyor. Bitcoin Ethereum, yaptığı baskıyla tüm varlıkların fiyatını aşağıya çekiyor.

Bitcoin Ethereum ve tüm kriptolardaki genel görünüm

Piyasanın en değerliği iki varlığı bitcoin Ethereum düşüşleri nispeten belli bir düzeyde korusa da dünün yıldızları çift haneli kayıp yaşıyor. Bunların başında ETC, FIRO ve CEL geliyor. 

Kripto topluluğunun içindeki ve dışındaki tüm gözler dün altcoin’lerin liderindeydi. Geçtiğimiz birkaç ay boyunca heyecan yaratmasının ardından, PoW ana ağı PoS İşaret Zinciri ile birleşti. Bu birleşme kusuzsuz şekilde tamamlandı. Ancak fiyat beklentilerin uzağında kaldı.

ETH/USD fiyatı iyi performans göstermeyince bu sefer satışlar geldi. Hem ETH/USD hem BTC/USD pariteleri hacimsiz ortamda daha fazla gidemeyerek aşağı yönlü kırılımları yaptı.

Daha sonra oynaklık daha da arttı. Bu da boğaların neredeyse sonunu hazırladı. Ayrıca Ethereum kripto tasfiyesi tarafından Bitcoin’i geride bıraktı. Yaşadığı düşüşle beraber son 18 günün en kötü performansı da görülmüş oldu.

Bitcoin Ethereum bu kadar kötü olurken piyasa geneli de kırmızı rengini belli etti. Pazarın büyükleri; Ripple, Cardano, Polkadot, Solana, Dogecoin, Shiba Inu ve MATIC kaybedenler kulübünden çıkamadı.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin