BTC ETH, son 1 haftanın en düşük seviyesine geriledi, sıradaki senaryo ne?

Bitcoin Ethereum teknik görünüm: Ayın ilk günü nasıl geçiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  Bitcoin Ethereum ve diğer varlıklar aylık kapanışı gerçekleştirdi. Bugün ise Ekim ayının ilk günü varlıklarda kararsız hareketler mevcut. Hafta sonu olmasından dolayı ayı görünümü daha fazla ön plana çıkıyor.

Bitcoin Ethereum teknik görünümü piyasanın gidişatına etki ettiğinden dolayı yatırımıcılar özellikle bu iki varlığı yakından takip ediyor. Bitcoin tüm piyasayı etkilerken, Ethereum’un gidişatı altcoin’lere yön veriyor.

Bitcoin Ethereum teknik görünüm

Cuma günü 20.000 doların üzerinde bir hareketin ardından Bitcoin, önemli bir destek noktasına yakın düştü. Bu yüzden de Cumartesi günü tekrar kırmızıya döndü. Bu hareketin bir sonucu olarak token, son yedi gün içinde %0,87 artışla geçen hafta büyük ölçüde değişmedi. Ethereum da hafta sonu başlamak için daha düşük kalmayı tercih etti.

Bitcoin fiyatı

Cuma günü geç saatlerde kısa bir rallinin ardından düşüş eğilimi geri döndüğü için Bitcoin (BTC), hafta sonu başlamak için 20.000 doların altına düştü. Ancak Cumartesi günü, token 19.238$’lık gün içi en düşük seviyesine geriledi.

Ayrıca grafiğe biraz daha yakın bakıldığında, hareket 14 günlük göreli güç endeksinin (RSI) 49.00’da tavanından uzaklaşıyor.

RSI 44 ve 45.45 bölgesinde kalırsa 20K bölgesinin üzerinde bir artış görülebilir. Potansiyel bir ilerleme yeniden güçlü çıkışa imza atabilir.

Ethereum fiyatı

Bitcoin Ethereum paritesi piyasadaki gidişatın resmini çiziyor. Ether’de Bitcoin gibi düşüş evresini sürdürüyor. Altcoin’lerin lideri Merge sonrasında ciddi bir kan kaybı yaşadı.

Dünkü seansta 1.368$’lık zirveye ulaşmasından bu yana, ETH/USD günün erken saatlerinde 1.320 doları gördü.

Bir satışın bir sonucu olarak, dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi 1.330 dolarlık destek noktasının altına düşmesi dikkat çekti.

Şu anda, token 1.325 dolardan işlem görüyor. Boğalar bu mevcut direnç noktasının üzerine tırmanmaya çalışıyor. 14 günlük RSI Bitcoin’deki gibi bir yapı oluşturmuş durumda. Sonuç olarak Bitcoin Ethereum Ekim ayını daha durağan ve biraz kırmızı da geçiriyor.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin