Bitcoin Ethereum teknik bakış: Varlık fiyatlarında kırılma ne zaman gerçekleşecek?
Bitcoin Ethereum teknik bakış: Varlık fiyatlarında kırılma ne zaman gerçekleşecek?

Bitcoin Ethereum teknik bakış: Varlık fiyatlarında kırılma ne zaman gerçekleşecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası son kayıpların ardından toparlanmaya devam ederken, Ethereum bugünkü seansta 1.700 dolara yaklaştı. Dünyanın en büyük kripto para birimi bir kez daha 21.000 doların üzerinde işlem gördüğü için Bitcoin Salı günkü seanstan büyük ölçüde değişmedi.

Bitcoin

Bitcoin (BTC), son düşüşlerin ardından konsolide olurken, Çarşamba günkü seansta 21.000 doların üzerinde işlem görmeye devam etti.

Pazartesi günü, BTC 20.955 dolara düştü, ancak fiyatlar o zamandan beri son iki gündür yüksek seviyelerde işlem görüyor.

Çarşamba günü, Bitcoin 21.646 dolarlık gün içi en yüksek seviyesine ulaştı ve bu, 21.600 dolarlık mevcut direnç noktasının marjinal bir şekilde üzerinde.

Bitcoin, Ethereum Technical Analysis: ETH Moves Towards $1,700, BTC Largely Unchanged

Boğalar, pozisyonlarını belirsizlik noktasına yakın tutmak yerine önceki kârlarını güvence altına almayı tercih ettiğinden, kazançlar azaldı.

Genel olarak, Bitcoin boğalarının 22.000 dolar seviyesini yeniden yakalamayı hedeflediği görülüyor, ancak önce bu mevcut direncin üstesinden gelmeleri gerekiyor.

Ethereum

Ethereum fiyatı 1.700 dolara yaklaştığından, marjinal olarak yüksek işlem görüyor. ETH boğaları, fiyatlar günün erken saatlerinde 1.666 dolar gün içi en yüksek seviyesine ulaştığından, bugünkü seansta tokeni bu seviyeye yaklaştırdı.

Bitcoin, Ethereum Technical Analysis: ETH Moves Towards $1,700, BTC Largely Unchanged

Ethereum, BTC’ye benzer şekilde kazançların azaldığını gördü, çünkü 14 günlük göreceli güç endeksi (RSI) bir engelle karşılaştı. Bu direnç, tarihsel olarak ayıların piyasaya yeniden girdiği bir alan olan göstergede 49.50 seviyesiydi.

ETH şu anda 10 günlük (kırmızı) ve 25 günlük (mavi) hareketli ortalamaların sonunda aşağı doğru kesişmesiyle gelen bugünün en yüksek seviyesinin altında işlem görüyor.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin