BTC ETH, son 1 haftanın en düşük seviyesine geriledi, sıradaki senaryo ne?

Bitcoin Ethereum teknik bakış: Varlıklarda oynaklık devam ediyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Temmuz’un ilk haftasına kripto varlıklar oynaklıkla giriş yaptı. Bitcoin başta olmak üzere diğer varlıkların yaşadığı oynaklık volatil olduğunu bir daha gösterdi. BTC, hafta ilerledikçe yükseliş ivmesi yakaladığı için kambur gününde daha yüksek işlem gördü. 

Fiyatlar bir kez daha 20.000 doların üzerinde önemli bir direnç seviyesini test etti ve ETH de Çarşamba günkü seansta kendi tavanının etrafında gezindi. Bitcoin Ethereum piyasaya öncü olurken diğer varlıklar daha fazla yükseliş gösterebildi. Özellikle altcoin’lerde yüzde 100’e kadar artışlar dikkat çekti.

Bitcoin

Piyasanın lideri, Çarşamba günkü seansın çoğunda, yükseliş baskısını yoğunlaştırdı. Bunu devam ettirirken yeşilde işlem görmeyi başardı.

Salı günü 19.341.23$’lık dip seviyesinin ardından, BTC/USD paritesi bugün erken saatlerde bu noktadan 1.000$’ın üzerinde yükseldi. Fiyatlar seans sırasında 20,635,47$’a yükseldi ve süreçte 20,500$’lık direnç noktasını aştı.

Bitcoin Ethereum iyi bir sürecin habercisi gibi oldu. Ancak bugün Fed’in FOMC tutanaklarını açıklayacak olması ilerleyişe engel olabilir. TSİ 21’de açıklamanın gelmesi bekleniyor. Bu hareketlerinde ölü kedi sıçraması ya da fake yükselişler olarak piyasada yorumlanıyor.

Ethereum

Bitcoin Ethereum ilerleyişini söylerken Ether için ayrı parantez açılabilir. Altcoin’lerin lideri birkaç gündür iyi bir direnç gösterdi. 1.000 doların üzerinde kalarak bu bölgeyi savunmaya devam ediyor.

Dünkü artışın ardından fiyatlar 1.100 doların üzerinde işlem görmeye devam ettiği için ETH Çarşamba günü de marjinal bir şekilde yükseldi. 1.150 dolar seviyesindeki bu kısa vadeli direnç, son yedi gündür devam ediyor. Ancak boğalar bunun ötesine geçmeye kararlı gibi.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin