Bitcoin Ethereum teknik analiz: Dolar karşısında güçlü olan varlıklar…

Bitcoin Ethereum teknik analiz: Dolar karşısında güçlü olan varlıklar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dolar endeksinin biraz daha zayıflaması kripto piyasasına yaradı. Ayrıca ABD Doları birkaç G7 para birimine karşı zayıflamaya devam etti. DXY’nin 110 seviyelerine düşmesiyle sadece geleneksel paralar değil, kripto varlıklarda güçlü yanıt verdi.

Bitcoin Ethereum teknik analiz

Bitcoin, Çarşamba günü altı haftanın en yüksek seviyesine yükseldi. USD’deki son düşüş, ABD’de tüketici güveninin Ekim ayında beklenenden fazla düşmesiyle geldi. Ethereum ayrıca bugünkü seansta birkaç haftanın en yüksek seviyesinde işlem görüyor.

Bitcoin ve Ethereum vadeli işlem hacimleri, düşük oynaklığın yatırımcıların iştahını azaltmasıyla Ekim ayı için yıllık en düşük seviyelere ulaşma yolunda ilerliyor. Şimdi Bitcoin Ethereum teknik analizi detaylandıralım.

Bitcoin fiyatı

ABD doları güç kaybederken, kripto boğaları fiyatları birkaç haftanın en yüksek seviyesine çıkarırken Bitcoin bugünkü seansta 20.000 doların üzerine çıktı. Dün 19.280 dolarlık dip seviyesinin ardından, BTC/USD Çarşamba günü 20.960$’lık gün içi en yüksek seviyesine çıktı.

Bugünkü hareket, dünyanın en büyük kripto para biriminin, fiyatların 23.000 dolara yakın olduğu 13 Eylül’den bu yana en güçlü noktasına ulaştığını gösteriyor. Grafiğe bakıldığında, 14 günlük bağıl güç endeksi (RSI) de yükseldi. 53.00 tavanını kırarak mevcut okuma 63.75’e ulaştı. Bu, tokenin 40.000 doların üzerinde işlem gördüğü Mart ayından bu yana endeksin ulaştığı en yüksek nokta.

Ethereum fiyatı

Bitcoin’e ek olarak, Ether’de Çarşamba günü önemli kazançlar elde etti ve süreçte 1.500 doların üzerine çıktı. ETH/USD paritesi, bugünkü seansın başında %15 kadar yükseldi.

Bitcoin Ethereum teknik analiz detayında görüldüğü gibi, bugünkü ralli fiyatları önemli yerlere götürdü. Diğer yandan Ethereum’un Eylül ortasından bu yana en yüksek seviyesine yükseldiğini gördük.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin