Bitcoin Ethereum, son 3 haftanın en kötü performansını sergiliyor!

Bitcoin Ethereum, son 3 haftanın en kötü performansını sergiliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sektörün en büyük iki kripto para birimi olan Bitcoin Ethereum, neredeyse üç haftanın en düşük seviyelerine geriledi. Mart ayını güzel yerde kapatan Bitcoin için umutlar yeşermişti. Ancak Nisan ayı şu ana kadar iyi geçmedi. Bu ayın ikinci haftası yine piyasa kan banyosuna büründü.

Kripto endüstrisi yeni bir Bitcoin (BTC) rallisi beklentileri karşılamadı. Önde gelen kripto para birimi Pazartesi sabahı 42.000 doların altına düştü ve en son 22 Mart’ta görülen seviyelere kadar geriledi. Bitcoin Ethereum düşüşüne de sebep olarak, piyasanın en dersliği ikinci varlığını yanında götürdü.

CoinMarketCap’ten alınan verilere göre, BTC 24 saatte %3,1 ve geçen hafta %10,6 şeklinde düşüş gösterdi. Ethereum ise Bitcoin’den biraz daha fazla geriye çekildi. Anlık yüzde 5 ve haftalık yüzde 12’ye varan kayıplar görüldü.

Bitcoin Ethereum piyasayı aşağıya sürükledi

Piyasanın en değerli iki varlığı piyasanın gidişatına negatif anlamda yön verdi. Piyasaya olumlu haberlerin düşmesi fiyatlara fazla yansımadı. Kripto topluluğu ise oluşan bu havadan dolayı hayal kırıklığına uğradı.

Bitcoin odaklı düzinelerce şirketten binlerce kripto meraklısı ve yöneticiyi bir araya getiren Bitcoin 2022 konferansı düzenlenmişti. Diğer yandan, Cash App’in çalışanların Bitcoin’de ücret almasını sağlayan doğrudan para yatırma özelliği ve Lightning Network tabanlı kripto ödeme platformu Strike’s dahil olmak üzere birçok önemli duyuru gelmişti. Ancak bu haberler hiçbir etkisini göstermedi.

El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele’nin ülkesinin Bitcoin’i yasal ihale olarak kabul edeceğini duyurduğu geçen yılki olayın aksine, konferanstan çıkan haberlerin hiçbiri Bitcoin fiyatını artırmadı.

7 günlük grafiğin gösterdiği gibi, Bitcoin 5 Nisan’da 47.000 doların üzerine çıktı ve sonraki günlerde yerinde saydı hatta daha aşağıya yuvarlandı.

BTC/USD paritesi

Ethereum Bitcoin’i takip etti

Kripto pazarının geri kalanı, piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum (ETH) ile günde %5 düşüşle ve şu anda 3.076 dolardan el değiştiriyor. Hacimsizlik piyasa değerini de aşağıya çekti ve kritik seviye ufukta görüldü.

ETH/USD paritesi

Bitcoin Ethereum kaç dolar?

Haber esnasında Bitcoin Ethereum ikilisi kritik seviyelere doğru düşüşünü sürdürüyor. BTC/USD paritesi şu an 41.090 dolar seviyelerinde. ETH/USD ise 3.050$ bölgesini savunmaya çalışıyor.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin