featured
Bitcoin, Ethereum, Ripple, Stellar ve Neo Analiz

Bitcoin, Ethereum, Ripple, Stellar ve Neo Analiz: 24 Ocak Çarşamba

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz hafta 415 milyar $ seviyesine kadar gerileyen Kripto paraların market hacmi, bu gün itibarıyla 50 milyar $ birden artışa geçti. Artış rallisinde Bitcoin fiyatı 11bin$’ın üzerine çıkarken Ripple, Cardano, Stellar ve NEO da rallide çift haneli rakamları gördü. Şimdi birlikte bu günün Bitcoin, Ethereum, Ripple, Stellar ve Neo Analiz’lerine göz atalım:

bit fiyat
Kaynak: CoinMarketCap

Günümüzde, kripto para piyasası limiti, bir önceki günde% 10’luk bir artış ve geçen haftanın en düşük seviyesinden 136 milyar dolarlık iyileşme ile sonuçlanan 551 milyar dolar değerine ulaştı.

Bitcoin Fiyatı yeniden 11.000 $ seviyesini aştı

Bitcoin fiyatı, Çarşamba günü Bitfinex’te şimdiki değeri olan 11.360 $ ‘a% 9 artışla yükselerek güçlü bir performans sergiledi. Bu, Salı akşamı kripto paraların lokomotifi 10.000 Doları’nın altındaki seviyelere adım atmasının hemen ardından ralliye eşlik etti.

Şu anda, Bitcoin’in 192.4 milyar dolarlık bir pazar payı var; bu, 200 milyar doları bir kez daha aşmak için yüzde dört’lük bir artıştan daha az ihtiyacı olduğu anlamına geliyor.

bit fiyat
Bitcoin Fiyat Tablosu

Ethereum Hedefi 1,100 $

Ethereum fiyatı da% 10 artış ile 1.050 dolara piyasa endeksini izleyerek sağlam bir getiri elde etti. Ethereum değeri şu anda 102.6 milyar dolar piyasa değeri ile en yakın rakibi olan XRP’nin neredeyse iki katına çıktı.

etereum fiyatı
Ethereum Fiyat Tablosu

Ripple, Stellar ve NEO artışta

Çarşamba günü alt coinler dolar karşısında evrensel olarak ilerledi ve üst sıralarda yer alan birkaç kripto para birimi %10’un üzerinde artış sağladı.

bit fiyatRipple, % 11 artarak 1,40 dolara yükseldi ve pazar payı 53,6 milyar dolara yükseldi. Bitcoin Cash, endekste biraz düştü ancak yine de% 9 artışla 1.654 $ kazandı.

Piyasa payı ile beşinci en büyük kripto para birimi olan Cardano, EOS fiyat endeksini %8 geri döndürürken, fiyat artışını yüzde 13 oranında  arttırarak 0,60 dolar seviyesini gördü.

Stellar’ın, ödeme işlemcisi Stripe’nin gelecekte XLM ödemelerine destek ekleyebileceğini duyurmasıyla artışa geçti . Ralli, Stellar’ın pazar payı sıralamasında gün içinde sadece yüzde yedi yükselişle litecoin’i geçmesini sağladı. Gün içinde %13 artışla 0,56$ seviyesinden işlem görmeye başladı.

NEO’nun yüzde 22’lik bir artış, birinci derece kripto paralar arasında ikinci sırada yerini aldı ve “Çin’in Ethereum’u” şu anda 137 dolarlık bir küresel ortalamada işlem görüyor.

NEM, nispeten ılık bir şekilde yüzde 7’lik bir getiri ile ilk onda kaldı ve şu anda 1 doların altında işlem görüyor.

Bitcoin, Ethereum, Ripple, Stellar ve Neo Analiz

CCN

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin