bitcoin ethereum hardfork
bitcoin ethereum hardfork

Bitcoin, Ethereum için Hard Fork Zamanı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, Ethereum için hard fork (Çatallanma) zamanı. Yatırımcıların yüzünü güldüren, piyasanın bir anda şişmesine ve yeşillenmesine neden olan bu süreç hakkında bizleri neler bekliyor.

Bitcoin ve Kripto para sektörü hardfork ile tam olarak 1 ağustosta tanıştı diyebiliriz. Bitcoin’in değerini 2’ye katlaması süreç içinde kullanıcıların hard forku bir extra gelir kaynağı olarak görmesine neden oldu.

1 Ağustos öncesi Bitcoin’in hard fork olacak olması beraberinde neler getireceği konusunda soru işaretlerini neden olurken artık hard fork denilince yatırımcılar için extra gelir demek !

1 Ağustos öncesi Bitcoin’in değerinin 2.500 $’dan 1.900 $’a kadar düşmesi büyük yankı oluştururken, hard fork sonrası değerini 2’ye katlaması ve Bitcoin kadar Bitcoin Cash verilmesi ve piyasadan destek görmesi Bitcoin sahiplerini bir hayli mutlu etmişti. Beleş para diye tabir edilen bir olayın gerçekleşmesi hard-fork’un tam olarak fırsat olarak görülmesine neden oldu.

Bitcoin’in tekrar hard-fork olarak Bitcoin Gold ile gündeme gelmesi ve Bitcoin kadar Bitcoin Gold verilecek olması bir anda Bitcoin’in tarihi rekor seviyesine ulaşmasına neden oldu.  25 Kasım’da Bitcoin’in hard-fork olması sonrası Bitcoin Gold’un piyasa değerini ne olacağı merak konusu. GPU madenciliğine imkan sağlayan Bitcoin Gold’u hep beraber takip edeceğiz.

hard fork
hard fork

Diğer yanda Bitcoin kadar Ethereum’un da hard fork’u gerçekleşmek üzere. Getirisinin ne olacağının belli belirsiz olması Ethereum’un piyasa değerinin ortalama 300 $ kalmasına neden oldu. Hard-fork sonrası Ethereum’da değer artışının olacağını düşünen uzmanlar, diğer yandan nasıl bir hard fork (çatallanma) olacağının da tam olarak kestiremediklerini de dile getiriyorlar.

17 Ekim de gerçekleşecek Ethereum hard-fork’u heyecanla bekleyen yatırımcılar, daha hızlı ve daha güvenli halen gelecek Ethereum’dan büyük beklenti içindeler. Sayılı günlerin kaldığı hardf-ork’lar bakalım ekim ayından sonra beraberinde neler getirecek. Hep beraber göreceğiz.


Yasal Uyarı: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin