Bitcoin Ethereum analizi: Hafta sonu öncesi son fiyatlanma nasıl?

Bitcoin Ethereum analizi: Hafta sonu öncesi son fiyatlanma nasıl?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hafta başından beri Bitcoin Ethereum ikilisi büyük başarıya imza attı. Piyasanın en değerli iki varlığı 5 günlük performansında önemli bir yol katetti.

Bitcoin, 13 Ocak’ta daha yüksek işlem görmeye devam etti. Fiyat 19.000 $ seviyesinin üzerine çıktı. Bu süreçte iki ayın zirvesine ulaştı. En son artış, yatırımcıların Çarşamba günkü %6,5’e düşen ABD enflasyon raporuna tepki vermeye devam etmesiyle geldi. Ethereum da bugün yükseldi ve birkaç ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

Bitcoin fiyatı

Lider kripto para birimi fiyatların 19.000 $ işaretinin üzerine çıkmasıyla bugünkü seansta iki ayın en yüksek seviyesine yükseldi. 9 Ocak Pazartesi gününden bu yana 5 günlük süreçte Bitcoin yüzde 12,90 büyüme gösterdi.

Perşembe günkü 17.800 $’lık düşük seviyenin ardından, BTC/USD günün erken saatlerinde 19.030 $’lık zirveye ulaştı.

Hareketin bir sonucu olarak, dünyanın en büyük kripto para birimi, fiyatın 20.000 doların üzerinde olduğu 8 Kasım’dan bu yana en güçlü noktasına tırmandı.

Grafiğe bakıldığında, ralli, 14 günlük göreli güç endeksinin (RSI) bir yıldan fazla bir sürenin en yüksek seviyesi olan 82.00’e yükselmesiyle geldi.

Ethereum fiyatı

Bitcoin tarafından gerçekleşen momentum Ethereum’da da kendini gösterdi. 5 günlük kazançta Ethereum ise yüzde 11’lik ilerleme kaydetti.

Bitcoin Ethereum, hafta başıyla şu an konumlarında değişiklik oldu. ETH, cuma günü önemli ölçüde yükseldi. Fiyat 1.400 doların üzerine çıktı. ETH/USD paritesi, bugünkü seansta 1.435 $ noktasına kadar geldi. Ayrıca Ether 1.370 dolarda bir dip yaptı.

Bitcoin’de olduğu gibi, fiyattaki bu artış, Ethereum’u 1.580 $’a ulaştığı 8 Kasım’dan bu yana en yüksek noktasına itti.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin