Bitcoin Ethereum analiz: Değişken piyasa koşullarında varlıklarda son durum nasıl?
Bitcoin Ethereum analiz: Değişken piyasa koşullarında varlıklarda son durum nasıl?

Bitcoin Ethereum analiz: Değişken piyasa koşullarında varlıklarda son durum nasıl?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, Silicon Valley Bank’ın Cuma günü kapatılmasına rağmen Cumartesi günü 20.000 doların üzerinde başladı. Bankanın kapatılmasıyla birlikte birçok kurum sermaye erişimini kaybetti. Bu duruma rağmen Ethereum da Cumartesi günü toparlandı. Aşağıda sırayla iki önemli kripto paraya ait son durum yer almaktadır.

Bitcoin

Bitcoin (BTC), finansal piyasalardaki genel oynaklığın tarihi zirvelerde olmasına rağmen Cumartesi günü yeniden 20.000 doların üzerine çıktı. Bu, Federal Deposit Insurance Corporation’ın (FDIC) Silicon Valley Bank’ı kapattığını duyurmasının ardından gerçekleşti.

Buna rağmen BTC/USD, 19.628 dolarda işlem gördükten kısa bir süre sonra 20.792 dolarlık gün içi en yüksek seviyenin üzerine çıktı. Genel olarak, fiyattaki bugünün marjinal rallisi, 14 günlük göreli güç endeksinin (RSI) 27.00 seviyesinde bir taban bulması ile geldi.

Bitcoin, Ethereum Technical Analysis: BTC Under $20,000, ETH Sinks Below $1,400 on Friday

Yazım sırasında daha önceki kazanımlar hafiflediğinden, endeks 28.46’da, Bitcoin ise 20.279 dolarda yer alıyor.

Piyasa oynaklığı önümüzdeki günlerde muhtemelen daha yüksek kalacak. Bu durum hafta sonu boyunca BTC’nin 20.000 doların üzerine ve altına hareket etmesine yol açabilir.

Ethereum

Fiyatlar tekrar 1.400 doların üzerine çıktığı için Ethereum (ETH) da hafta sonu nispeten iyi durumda seyrediyor. Dün iki ayın en düşük seviyesi olan 1.378 doların ardından ETH/USD, Cumartesi günü 1.481 dolar seviyesinde zirveye ulaştı. Fiyat gücü aşırı satım bölgesine doğru ilerlediğinden, Ethereum boğaları dünkü düşüşten faydalandı diyebiliriz.

Bitcoin, Ethereum Technical Analysis: BTC Under $20,000, ETH Sinks Below $1,400 on Friday

Cuma günü Ethereum’un RSI’sı geçen Haziran’dan bu yana en zayıf noktası olan 28,30’a düştü, ancak endeks o zamandan bu yana rallisini sürdürüyor. Şu anda 32,26’da seyrediyor ve 34.00’de uzun vadeli bir zemine doğru ilerliyor gibi görünüyor. Bu noktaya ulaşırsa, ETH’nin tekrar 1.500 doların üzerine çıkması için güçlü bir olasılık bulunuyor.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin