İlk Bitcoin Futures ETF’si, kripto para endüstrisi için ne anlama geliyor?
İlk Bitcoin Futures ETF’si, kripto para endüstrisi için ne anlama geliyor?

Bitcoin ETF kararı açıklandı: SEC kararı sonrası analistlerin BTC öngörüleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), üç Bitcoin ETF teklifi hakkında kararını açıkladı ve tüm teklifleri erteledi.

Bitcoin ETF kararlarında son aşama

Ancak, ABD regülatörü sonsuza dek kaçamayacak. Ekim ayının sonunda SEC, Bitwise ve VanEck/SolidX hakkındaki nihai kararını açıklayacak (son teslim tarihleri ​​sırasıyla 15 Ekim ve 18 Ekim için belirlendi). Phoenix’ten gelen Wilshire teklifi için ise 150 gün daha oyalanabilir.

CoinDesk’ten Omkar Godbole, Bitcoin ayılarının dört günlük bir mücadeleden sonra yakın vadede etkili olabileceğini söyledi. Analist görüşlerini şöyle açıkladı:

Bitcoin (BTC) önümüzdeki 24 saat içinde, satıcılar boğalara karşı dört günlük bir mücadeleyi zaferle sonuçlandırırsa 11.000 doların altına düşebilir… Şimdiye kadar, olumsuzluk, 11.100 dolarlık eski direnç destekli desteğin etrafındaki seviyelerle sınırlandırıldı.

Aynı şekilde Bitcoinist analistleride Omkar’ın görüşlerini paylaşarak, BTC’nin yorgun hacmini vurgulamakta:

Bitcoin fiyat seviyeleri şu an için 11.000 doları aştı ancak düşük hacim bu desteğin kırılmasına neden olabilir.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin