Binance CEO'su konuştu: Bitcoin eski günlerine ne zaman geri dönecek?
Binance CEO'su konuştu: Bitcoin eski günlerine ne zaman geri dönecek?

Binance CEO’su konuştu: Bitcoin eski günlerine ne zaman geri dönecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük kripto borsası ve ticaret platformunun kurucusu Changpeng Zhao’ya göre, Bitcoin’in 2021’de görülen yüksek seviyelere geri dönmesi biraz zaman alacak gibi görünüyor. Binance CEO’su The Guardian’a verdiği demeçte, BTC’nin 69 bin dolara geri dönmesinin “muhtemelen birkaç ay veya birkaç yıl alacağını” söyledi.

CZ ayrıca, 2018 ve 2019’da olduğu yere kıyasla bugün Bitcoin’in fiyatı hakkında yorum yaptı.

“Tüm zamanların en yüksek seviyesi 69.000 dolara geri dönüş biraz zaman alacak gibi görünüyor. Muhtemelen birkaç ay veya birkaç yıl sürecek. Bugün 20.000 doların çok düşük olduğunu düşünüyoruz. Ancak 2018 ve 2019’da yatırımcılara Bitcoin’in 2022’de 20.000 dolara ulaşacağınız söyleseniz çok mutlu olurlardı. Bitcoin o zamanlar 3.000 – 6.000 dolar aralığındaydı.”

Fiyat dalgalanması normal

Bitcoin‘in 2022’deki dikkate değer düşüşü, kripto para birimini tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana %70’in üzerinde düşürdü.

Ancak bu görünüm ve bunu hâlâ “normal” olarak görüp görmediği hakkında yorum yapan Zhao, önceki piyasa zirvelerine kıyasla BTC’nin şu anda dibe işaret ettiğini öne sürdü.

Mevcut fiyatlarla Bitcoin, 2017’de zirveye ulaştığı zamandan hâlâ çok daha yüksek seviyelerde bulunuyor. CZ, sektörün hâlâ büyüdüğünü ve bunun fiyatlarda büyük dalgalanmalar neden olabileceğini söylüyor.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin