Bitcoin eleştirmeni Peter Schiff, MicroStrategy'nin hamlesini değerlendirdi
Bitcoin eleştirmeni Peter Schiff, MicroStrategy'nin hamlesini değerlendirdi

Bitcoin eleştirmeni Peter Schiff, MicroStrategy’nin hamlesini değerlendirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin eleştirmeni Peter Schiff Michael Saylor’a MicroStrategy’nin dün yaptığından çok daha fazla Bitcoin alması için cesaret verdi. Vokal Bitcoin rakibi, Euro Pacific Capital CEO’su ve SchiffGold’un kurucusu Peter Schiff, BTC müjdecisi Michael Saylor tarafından Çarşamba günü Twitter’da yayınlanan haberlere cevap verdi.

MicroStrategy CEO’su Saylor yeni Bitcoin alımı yaptıklarını açıkladı. Schiff, şirketin mevcut ayı piyasasında asla 100 milyon dolar satın almayacağına inanıyor ve piyasayı etkilemeye çalışan bir hamle olarak değerlendiriyor.

Saylor, MicroStrategy’nin 480 Bitcoins’i yaklaşık 10 milyon dolara satın aldığını açıkladı. Peter Schiff, şirketin BTC hissesindeki bu %0,004’lük artışın, Bitcoin’de ciddi bir adım yerine diğer yatırımcıları etkileme girişimi olarak değerlendiriyor.

Bununla birlikte Bitcoin eleştirmeni Schiff, Michael Saylor’un “bu hamlede hâlâ çok fazla dezavantaj olduğunu” düşünüyor. Yazım sırasında MicroStrategy  129.699 BTC’ye sahip ve yaklaşık 3.98 milyar dolar değerinde.

Schiff, Bitcoin’in düşmeye devam edeceğine inanıyor

Michael Saylor’un tweet’ine yapılan bir başka yorumda Schiff, MicroStrategy’nin Bitcoin fiyat düşüşünde şimdiye kadar 1.4 milyar dolar kaybettiğini ve bu hamlenin yeterli olmadığını belirtti.  Ayrıca, satın alma yapıldıktan sonra BTC’nin şimdi düşmeye devam etmesini beklediğini söylüyor. Schiff şu ifadeleri kullandı:

“Satın aldığınız Bitcoin fiyatı daha düşük olacaktır. Ama artık işiniz bittiğine göre, tekrar satın almak için daha fazla para harcayana kadar düşüş devam edebilir.”

Peter Schiff, Bitcoin’in düşmeye devam etmesini bekleyen tek büyük yatırımcı değil. Popüler kitap “Zengin Baba, Yoksul Baba” yazarı Robert Kiyosaki bunu biraz farklı bir şekilde bekliyor.

Schiff’in aksine, BTC’de yükselişini sürdürüyor ve “zayıf eller” BTC’lerini düşük fiyatlarla satmaya başladığında daha fazla satın alacağını yazdı. Genel olarak, dünyanın önde gelen kriptosunun 1.100 $ gibi düşük bir seviyeyi test etmesini bekliyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin