Bitcoin düşüyor! İşte piyasa analistlerinin yeni BTC hedefleri
Bitcoin düşüyor! İşte piyasa analistlerinin yeni BTC hedefleri

Bitcoin düşüyor! Şimdi ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC), 11.000 doların üstünde uzun bir süre boyunca konsolide edildikten sonra, satış baskısı ile 11.300 dolara kadar düştü ve bu noktada bir miktar destek buldu. Deneyimli analistler, Bitcoin’in kilit bir destek seviyesinin üzerinde kaldığı sürece endişe edilecek bir durum olmadığını belirtiyor. Ancak bu seviyenin altındaki bir ihlal önemli bir geri çekilmeye yol açabilir.

Big Chonis: “Bitcoin’de kritik seviye 11.400 dolar.”

Bitcoin’in son düşüşü, üst düzey 11.000 dolarlık bölgede uzun süredir devam eden birleşme döneminden sonra gerçekleşti. Bu durum, birçok analistin BTC’nin yukarı doğru büyük bir hareket için hazır olduğuna inanmasına neden oldu. Buna rağmen, bu konsolidasyon periyodunu izleyen müteakip düşüş, Bitcoin’in bu seviyenin üzerine çıkmaya çalıştığı ve birkaç kez başarısız olduğu için 12.000 dolarlık bölgeye taşınmaya hazır olmadığını gösteriyor gibi görünüyor.

Popüler kripto analisti Big Chonis, son attığı tweette BTC hakkında konuştu ve Bitcoin’in önemli bir destek seviyesi olan 11.400 doların üzerinde durduğu sürece boğaların fazla endişelenmemesi gerektiğini açıkladı.

Deneyimli analiste göre, Bitcoin’de düşüş devam edecek

11.400 dolar yakın vadeli bir destek seviyesi olarak görülmekle birlikte, 12.000 dolarlık çoklu arızalı testlerin yakın gelecekte daha fazla zararın olacağına işaret ederek kripto para birimi için sorun oluşturduğu görülüyor. Başka bir usta analist Crypto Warrior, son tweette BTC’nin daha fazla düşebileceğini gösteren bir grafiğe işaret etti.

Hafta sonu başladı ve Bitcoin en son düşüşüne tepki verirken, analistlerin yakında kısa sürede 12.000 dolarlık bir hareketin söz konusu olamayacağına dair daha fazla fikir edinmesi olası.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin