Ethereum işlem hacminin yüzde 14’ü Binance Smart Chain’e geçti
Ethereum işlem hacminin yüzde 14’ü Binance Smart Chain’e geçti

Bitcoin düşüşüne rağmen, Binance 3. çeyrekte nasıl rekor kâr elde etti?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatının üçüncü çeyrekte alıcı yanlı yatırımcıların ve “Bitcoin hodler”in canını sıkmasına rağmen  (BTC, Haziran ayında 14.000 dolardan Eylül sonuna kadar 8.000 dolara düştü) kripto para borsası Binance ’ın operasyonları gayet iyi bir şekilde devam etti.

Bu çıkarımı, Perşembe sabahı şirketin toplam arzın yüzde 1.10’una denk gelen 2.061.888 adet Binance Coin (BNB) yakmasıyla elde edebiliyoruz. Bu, piyasa değeri 36 milyon dolar olan kripto paranın Ethereum Blockchain’de sonsuza dek kaybolduğu anlamına geliyor.

Despite Bitcoin Crash, Q3 2019 Was Binance's Second Best Quarter 1

The Block’un Araştırma Direktörü Larry Cermak’ın da belirttiği gibi, Binance’in ikinci en iyi mali çeyreğini yaşadığını gösteriyor. Öyle ki 36 milyon dolarlık BNB’nin yakımı, 3. çeyrekte yaklaşık 186 milyon dolarlık bir kâr anlamına geliyor. Borsa’nın şimdiye kadarki en iyi çeyreği, 200 milyon dolar kâr yaptığı 2017’nin 4. Çeyreğiydi.  Anlayacağınız üzere o zaman Bitcoin, 20.000 dolara dayanmıştı ve altcoinler haftalar içinde müthiş bir yükseliş gösterdi

Bitcoin düşüş trendinde Binance nasıl başarılı oldu?

Lider kripto paranın fiyatının neredeyse yüzde 50 düştüğü ve kripto para borsasının en büyük sermayesi olan altcoinlerin kötü bir performans gösterdiği 3. Çeyrekte Binance’ın nasıl en iyi ikinci çeyreğini yaşadığını merak ediyor olabilirsiniz

Cermak’ın gözlemlediği gibi, “en basit tanımıyla bu Q3 rakamları. borsasının spot hacmi son birkaç ayda oldukça düştü,  pazar öldü, ancak Binance yakımı var olan en iyi ikinci çeyreğine işaret etti.”

Kripto para borsasının patronu Changpeng (CZ) Zhao, 36,7 milyon dolarlık BNB yakım haberiyle birlikte yayımlanan bir blog yazısında Binance’in güçlü performansı konusuna ağırlık verdi. İçinde, bu çeyreğin başarısını, Binance’in son üç ay içindeki ürün listesine yapılan çoklu eklemelere bağladı. CZ şunu yazdı:

Bu büyümeye katkıda bulunan faktörler arasında Marjin alım satımı gibi yeni hizmetler, kripto para birimlerinin satın alınmasını daha erişilebilir hale getirmek için artan faaliyetler ve meyve vermeye başlayan çok sayıda başka hizmet yer alıyor. Ek olarak, 3. çeyrekte hala geliştirmekte olduğumuz, Futures trading adı altında kilit hizmetler sunduk. P2P ticareti gibi en yeni hizmetlerimizin katkılarının 4. çeyrekte başlamasını bekliyoruz.

Nitekim firmanın vadeli işlem platformu şimdiden kripto para türevlerinin en üstüne ulaşmış ve şu an itibarıyla en büyük ikinci Bitcoin vadeli işlem borsası haline gelmiş durumda.

Despite Bitcoin Crash, Q3 2019 Was Binance's Second Best Quarter 2

ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin