FTX üzerinde yaşanan stres tüm kripto varlıkları etkisi altına aldı

Bitcoin düşüşü, tasfiyeleri beraberinde getirdi: Bilanço 400 milyon doları geçiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son 1 gün içinde piyasanın düşmesiyle beraber tasfiyeler arttı. Yatırımcıların fazlasıyla açtığı Long pozisyonlar liq oldu. Bu süre zarfında borsaların kasaları yine dolmuş oldu. 24 saat içinde tasfiyelerin gerçekleşmesiyle yatırımcıların sermayeleri sıfırlandı.

CoinGlass başına Bitcoin’in 36.000 dolara düşmesinin ardından son 24 saat içinde kripto para piyasasında toplam 400 milyon dolar değerinde Long siparişler tasfiye edildi. İlk kripto para birimi, hafif bir toparlanmadan önce 35.000$ aralığını kısaca test etmeyi bile başardı.

Bitcoin düşüşü can yaktı

Piyasa takipçisinin önerdiği gibi, çeşitli kripto para birimlerinde 420 milyon dolarlık sipariş, Bitcoin’in neredeyse 35.000 dolara düşmesi sırasında tasfiye edildi. Ortalama olarak, çeşitli borsalardaki tüm tasfiye edilen siparişlerin %65’i Long vadeli işlemlerdi. Bu, Bitcoin 36.000$’a düştükten sonra yukarı hareket etmediği için şaşırtıcı görünebilir.

En büyük tasfiye hacmi, platform 150 milyon dolarlık Long vadeli işlemin tasfiye edildiğini bildirdiği için Okex tarafından sağlandı. 5 Mayıs’ta, tasfiye edilen uzun ürünler, tasfiye edilen tüm siparişlerin %85’ini oluşturuyordu.

Sembollerle tasfiyelere gelince, Bitcoin geleneksel olarak 200 milyon dolarlık siparişin tasfiye edilmesiyle ilk sırada yer alıyor. İkinci sırayı Ethereum alırken, üçüncü sırada 12 milyon dolarlık tasfiye ile ApeCoin yer alıyor.

Bitcoin pazar performansı

Yükselen aralığın altındaki düşüşün ardından Bitcoin, kripto para piyasası tarafından henüz belirlenmemiş olan bir sonraki desteği ararken hızla aşağı hareket ediyor. TradingView’e göre bazı tüccarlar 33.500$ civarında bir geri dönüş için bahis oynuyor.

Bölge, 24 Ocak’ta bir önceki kısa vadeli rallinin başlangıcıyla bağlantılı. Bir sonraki teknik direnç, şu anda 27.000 dolar civarında olan 200 haftalık hareketli ortalama.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin