Bitcoin düşmanı Peter Schiff'ten şaşırtan BTC yorumu!
Bitcoin düşmanı Peter Schiff'ten şaşırtan BTC yorumu!

Bitcoin düşmanı Peter Schiff’ten şaşırtan BTC yorumu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SchiffGold’un yatırımcısı, podcast yayıncısı ve başkanı Peter Schiff, neredeyse bir hafta boyunca 30.000 dolar aralığında kalan Bitcoin hakkında yorum yapmak için Twitter’a gitti. Ancak bunun daha uzun süreceğine inanmıyor. Bu arada, lider kripto para birimi 29.100 dolarlık bölgeye düştü.

“Daha fazla alıcıyı cezbetmek için bir boğa tuzağı”

Bir tweet’te Schiff, Bitcoin’in “bu kadar iyi” durumda kalmasına şaşırdığını yazdı, ancak BTC sahiplerinin bundan gurur duymamalarını tavsiye etti.

Tanınmış Bitcoin eleştirmeni, BTC’nin başka bir büyük fiyat düşüşü göstererek hepsini aşağı çekmeden önce daha fazla alıcının girmesine izin vermek için bunun bir tuzak olabileceğine inanıyor. Piyasanın yatırımcılara düşüşte BTC satın almak için asla bu kadar zaman vermediği konusunda uyardı.

Bitcoin grafiği “uğursuz kombinasyon” gösteriyor

Üç gün önce Schiff, Bitcoin grafiğinin düşüş modellerinin “uğursuz bir kombinasyonunu” gösterdiğini belirtti. Her ikisi de piyasadaki önde gelen dijital para biriminin daha sonraki hareketleri için çok olumsuz işaretler gösteren Head and Shoulders ve Double Top’u özellikle adlandırdı.

Bu yılın başlarında birkaç kez Schiff, fiyatın 30.000 doların altına düşmesi durumunda Bitcoin’in 10.000 dolar seviyesinin çok altına düşmesini beklediğini tweetledi.

Yazım sırasında, Bitcoin 29,088 dolarda mevcut ve son 24 saatte %2’den fazla düştü.

Bitcoin ayı piyasasında kalmaya devam ediyor: Santiment

Popüler zincir üstü veri dağıtıcısı Santiment’in analitik ekibi, kripto için ayı piyasasının devam ettiğini söyledi.

Piyasadaki yeni fiyat düşüşü bu durumun kanıtı. Ayrıca Santiment, okuyucularına S&P 500 endeksinde %3’lük bir düşüş olduğunu hatırlattı. Ajansa göre, Bitcoin geleneksel hisse senedi piyasasıyla yüksek oranda ilişkili olmaya devam ediyor, 2022’de de öyle kaldı.

https://twitter.com/santimentfeed/status/1526967391195758592

Piyasa kargaşasına, Fed’in yakın zamanda yaptığı tarihi bir oran artışı ve büyük ölçüde Terra’nın blok zincirinin iki tokeni (LUNA ve algoritmik stabil coin UST) ile birlikte çökmesi neden oldu.

Terra blok zinciri durduruldu, ancak kurucusu Do Kwon, “hatalı” zinciri terk etmek için bir hard fork önerdi, buna Terra Classic ve yeni çatallanmış blok zinciri Terra adını verdi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin