Bitcoin düşmanı Peter Schiff’ten Tesla ve Bitcoin açıklaması
Bitcoin düşmanı Peter Schiff’ten Tesla ve Bitcoin açıklaması

Bitcoin düşmanı Peter Schiff’ten Tesla ve Bitcoin açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin düşmanı Peter Schiff, Tesla’nın Bitcoin satın aldıktan sonra gerçek kar elde ettiğine inanmıyor.

Schiff, bu olay gerçekleştiğinden beri Tesla hisselerinin yüzde beş düştüğünü belirtti.

Hisseler düştü

Yakın tarihli bir tweet’te, Anthony Pompliano ile tartışırken, önde gelen Bitcoin eleştirmeni Peter Schiff, Tesla hissedarlarının Bitcoin’e giren otomobil üreticisinden faydalandığından şüphe etti.

Ayrıca Tesla’nın satın aldığı Bitcoin’den gerçek bir kar elde etmekte zorlanabileceğini belirtti.

“Tesla hissedarları, Bitcoin satın alımından bu yana TSLA yüzde beş düştü”

Euro Pacific Capital CEO’su Peter Schiff, Tesla’nın 8 Şubat’ta 1.5 milyar dolar değerinde Bitcoin aldığından beri Bitcoin’in 36.900 dolarlık alandan 46.200 dolarlık bölgeye çıktığını tweetledi. Veriler CoinMarketCap tarafından hazırlanan bir grafikten geliyor.

Nasdaq grafiğine göre, 8 Şubat’ta Tesla’nın hisse senedi (TSLA) hisse başına 863,42 dolara yükseldi. Bununla birlikte, 10 Şubat’ta fiyat 804 dolara düştü ve TSLA, yazım sırasında 816 dolardan işlem görüyor.

Schiff, Tesla’nın Bitcoin’den kâr etmekte zorlanacağına inanıyor

Euro Pacific Capital’in başkanı, Bitcoin yükselmesine ve Tesla’nın BTC yatırımından yüzde 40 kâr etmesine rağmen, araba üreten devin BTC’sini satana kadar gerçek bir kar elde edemeyeceğini belirtti.

Bu büyük miktarda kripto olduğundan, Tesla, BTC’si için alıcı bulmakta sorun yaşayabilir.

Artı, Tesla BTC satılıncaya kadar bir kar elde etmiyor. Bu kadar Bitcoin için alıcı bulmak, satıcı bulmaktan çok daha zor olabilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin