featured

Bitcoin düşmanı Peter Schiff’in oğlu çok şaşırttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin eleştirmeni ve altın avcısı Peter Schiff oğlunu BTC’ye girdiği için eleştiriyor ve daha fazla Bitcoin edinmesini engellemek için onu mirastan men etmeyi düşünüyor.

Vokal Bitcoin rakibi Euro Pacific Capital CEO’su Peter Schiff, Bitcoin’e inanan oğlu Spencer hakkında açıklamalarda bulundu.

Schiff, oğlunun Bitcoin’e her şeyini yatırması nedeniyle hayal kırıklığına uğramış gibi görünüyor ve “dijital altın” için harcamasını önlemek için mirasından mahrum bırakma konusunda şaka yapıyor.

Spencer Schiff’in portföyünün yüzde 100’ü artık Bitcoin

Peter Schiff, BTC’nin son zamanlarda 50.000 $ seviyesinin altına düşmeden önce, oğlu Spencer’ın tamamen Bitcoin’e girdiğini, hatta gümüş hisse senetlerini sattığını ve portföyünü yalnızca dünyanın en büyük kripto para birimini elinde tutmaya dönüştürdüğünü belirtti.

Schiff, Spencer’ı “beyni yıkanmış” olarak nitelendiriyor ve genç yatırımcıların çoğunun, büyük ölçüde Crypto Twitter tarafından desteklenen “Bitcoin propagandasına” karşı daha savunmasız olduğundan şikayet ediyor.

Schiff, oğlu Spencer’ın Bitcoin’lerinin hiçbirini geri satmayacağını belirterek, “O sonsuzluğa ya da çöküşe HODLing yapıyor” dedi.

6748_0

Peter Schiff Bitcoin’i anlıyor ama yine de eleştiriyor

Bitcoin tutkunu Anthony Pompliano, son tweet’inde Bitcoin’in değerli olduğunu çok az kişinin anladığını belirtti – çünkü Bitcoin’ciler bunun böyle olduğuna inanıyor.

Peter Schiff, bunun kendisi için açık olduğunu ve kendi görüşüne göre BTC’nin sorunu olduğunu söyledi. Mevcut genç Bitcoin’ciler yaşlandıklarında, Bitcoin hala ortalıkta olsa bile altını tercih edeceklerini, çünkü hype’ı görmek için daha fazla bilgi ve deneyime sahip olacaklarını düşünüyor.

u.today

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin