Bloomberg analisti, 2022’de Bitcoin için bu seviyeleri öngörüyor
Bloomberg analisti, 2022’de Bitcoin için bu seviyeleri öngörüyor

Bitcoin düşerken yatırımcılar satın almaya yöneliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberKripto yatırımcıları için son 3 gün oldukça acımasız geçiyor. Geçen haftaya göre 10.000 dolar kayıp yaşayan Bitcoin, yüzde 10’dan fazla değer kaybetti. 60K altına kadar gerileyen BTC, alıcı bulmaya çalışıyor.

Bitcoin’in düşüşünden sonra bazı analistler durumu 2017 mega boğa koşusuna benzetti. 2021 yılı ile 2017 yılı karşılaştırıldı. IntoTheBlock kurcusu Daniel Ferraro ise kurumsal aktivitelere dikkat çekti. Ferraro,

Son 7 gün içindeki Bitcoin ortalama işlem büyüklüğü 983 binin üzerinde olduğu gözüküyor. Bu rakam 2017 ATH’den yaklaşık 8 kat ve Nisan ayından işlem boyutunu ortaya koyuyor. Ayrıca işlem boyutu 1/3, yani daha spekülatif ve perakende odaklı olduğu görülüyor.

Yatırımcılar, BTC alma konusunda daha iştahlı gözüküyor

Bitcoin’de yaşanan düşüşle beraber alıcılar yeniden sahne aldı. Dün piyasanın üçüncü büyük Bitcoin balinası yeni bir alım yapmıştı. Balina, portföyüne 207 yeni BTC eklemişti. 62.000 dolar ortalamasıyla yeni alım gerçekleştirmişti.

Zincir üstü veri sağlayıcısı Santiment de düşüşlerde yatırımcıların daha aktif olduğunu gözlemledi. Santiment, “Genel olarak fiyatların fiyatların toparlanması için korkunun artmasına ihtiyaç olabilir.” açıklamasını da yaptı.

Diğer yandan popüler analist Peter Brandt yaptığı teknik tabloya göre Bitcoin’in 53.000 dolara kadar sarkma ihtimali olduğunu söylüyor. Boğa yapısı korunsa da bir düşüşün daha olabileceği ön görülüyor. Ancak bunların hepsi bir öngörü. Piyasa beklentilerin tersine de harekete edebilir. Biz haberi yaptığımız sıralarda Bitcoin, 59.700 dolar seviyelerinde dolaşıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin