Bitcoin döviz rezervleri son 3 yılın dip seviyesinde

Bitcoin döviz rezervleri son 3 yılın dip seviyesinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası her ne kadar dalgalı seyir izlesem de veriler farklı konuşuyor. Paylaşılan pek çok veri, olumlu bakış atmamızı da sağlıyor. Bu sefer bir metrik Bitcoin döviz rezervleri ile ilgili raporu paylaştı.

Metrik, kripto savunucularının uzun vadeli tutma için ticaret platformlarından fon çektiğini gösteriyor. Borsalarda tutulan Bitcoin sayısı son zamanlarda düşmeye devam etti. Haber esnasında, merkezi kripto para borsalarında 90 milyar doların üzerinde yani 2.32 milyon Bitcoin tutuluyor.

Bitcoin döviz rezervleri geçtiğimiz dönemlere göre düşüşte

Ölçüm, bugün tutulan 2.32 milyon Bitcoin (BTC) miktarının üç yıldan beri bu kadar düşük olmadığını gösteriyor. Bitcoin döviz rezervleri bakımından bugünlerde borsalardan daha fazla BTC çekildiği gözlemleniyor.

Aslında, üç yıl önce Mart ayında, çeşitli ticaret platformlarında depolanan BTC sayısı daha fazlaydı ve yaklaşık 2,73 milyon Bitcoin tutuluyordu. Ayrıca, 11 Mart 2020’deki kötü şöhretli ‘Kara Perşembe’den sonraki gün, cryptoquant.com’un ölçümlerine göre borsalar üç milyon BTC’nin biraz üzerinde bulunuyordu.

Son birkaç hafta içinde, kripto varlık fiyatları düştü. Bitcoin döviz rezervleri bakiye ölçümü 2021 Ağustos’unda gerçekten düşmeye başladı. Bugün, Coinbase, Bituniverse istatistiklerine göre 853.530 BTC ile Bitcoin açısından en büyük bakiye sahibi. Bituniverse, peckshield.com, chain.info ve etherscan.io’daki verilerden yararlanır. Şeffaf Denge Sıralaması aracı ayrıca Ethereum (ETH) ve Tether (USDT) bakiyelerini de ölçer.

Coinbase’in bakiyesinin altında, Binance kripto varlıklarında 18,94 milyar dolar tutuyor. Binance, mevcut ölçümlere göre 340.000’den fazla BTC’ye ve ayrıca 3.59 milyon ETH’ye sahip.

Borsalardan ayrılan kripto fonları, kripto alanında genellikle iki nedenden dolayı iyi bir işaret olarak görülür. Birincisi, eğilim, sahiplerinin şu anda Bitcoin’lerini satmaya istekli olmadığını gösterir. İkincisi ise, kendi cüzdanlarında saklama isteği.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin