Bitcoin 26 bin doları geçti: Aylar sonra rekor geldi…

Bitcoin döviz çıkışı son 5 haftanın zirvesinde: Artık beklenen yükseliş geliyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Lider kripto para birimi, Mart sonunda 48.000 dolara yaklaştığı zirvesinin oldukça altında işlem görüyor. Hatta aylık kapanışı Bitcoin oldukça yüksek seviyelerden yapmıştı. Şimdi ise adeta başa sadı. 40.000 dolar civarında işlem görürken, çoğu kişi düşüş eğiliminin devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Bu merak içinde Bitcoin döviz çıkışı ise son 5 haftanın en yüksek seviyelerine ilerliyor.

Her iki yönde de hareket eden amiral gemisi dijital varlığın fiyatının sinyalini verebilecek faktörlerden biri, kripto para borsalarından ve kripto para borsalarına akışıdır ve Bitcoin döviz çıkışı son zamanlarda büyük oranda arttı.

Zincir içi ve sosyal metrik platformu Santiment tarafından 14 Nisan’da paylaşılan bir tabloya göre, özellikle 25,878 veya 1,04 milyar dolarlık BTC, 24 saat içinde kripto borsalarından ayrıldı. Bu, beş hafta içinde çıkış ve giriş arasındaki en büyük fark olarak dikkat çekiyor.

Bitcoin döviz çıkışını Santiment değerlendirdi

Bazıları Bitcoin’in geleceği hakkında çok iyimser, bazıları kripto para birimi borç veren Nexo’nun kurucusu gibi, fiyatının önümüzdeki 12 ay içinde 100.000 dolara ulaşabileceğini öne sürüyor. Bitcoin döviz çıkışı platformun tweetine göre:

“Tarihsel olarak, borsalardan hareket eden büyük miktarlarda BTC, formasyonun sürmesi için birkaç gün verildiğinde fiyat artışlarına yol açar.”

Başka bir deyişle, önümüzdeki birkaç gün içinde büyük Bitcoin çıkışı devam ederse, yakın bir fiyat artışı olabilir. 

Öte yandan Antoni Trenchev, borsada bir “çöküş” olursa, bunun Federal Rezerv’in “kısa sürede gevşemeye” dönmesine yol açacağına ve kripto para birimlerine daha fazla ivme kazandıracağına inanıyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin