Willy Woo, Bitcoin’in altılı rakamlara ulaşacağını söyledi
Willy Woo, Bitcoin’in altılı rakamlara ulaşacağını söyledi

Bitcoin dört basamakla flört ediyor: İşte analistlerin BTC’deki yeni hedefleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin baskı altında işlem görmeye devam ediyor. Yazım zamanı itibariyle BTC, 10.000 dolarlık fiyat noktasının altına düştü ve birkaç haftada onuncu kez dört basamağa düştü. Bu makaleyi yazarken, Bitcoin 9.940 dolardan işlem görüyor ve beş basamakla flört etmeye devam ediyor. Kripto para geçtiğimiz 24 saat içinde %5,3 oranında düştü. Çoğu analist şimdi Bitcoin hakimiyetinin sona ermeye başladığını ve yeni düşük fiyatların yolda olduğunu iddia ediyor.

Analistler: “Bitcoin daha fazla düşüş görebilir.”

10.000 doların altındaki hamle ile Bitcoin, Haziran ayının sonlarında direnç ve Temmuz ayının başlarında destek görevi gören kısa vadeli bir eğilim çizgisi altında çöktü. Ünlü kripto analisti Crypto Hamster, eğer BTC bu seviyenin altında altı saatlik bir mumu kapatırsa, “daha ​​fazla çöküş gelebilir” diyor.

Hepsi bu kadar değil. Analistin öngörülerine göre teknik veriler Bitocin için olumlu sinyaller vermiyor. Analist bir sonraki adımın BTC’yi 7.000 dolara ulaştırabileceğini iddia ediyor. Crypto Kea isimli analist ise, eğer BTC önceki piyasa döngülerini izlerse, 7.148 ila 8.700 dolar arasında herhangi bir yerde destek bulabileceğini belirtti. Bu seviye, 200 günlük hareketli ortalamanın 1,20 katı ile 1,46 katı arasındadır.

Ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin