Bitcoin dip seviyesini ne zaman bulacak? Popüler analist tarih verdi
Bitcoin dip seviyesini ne zaman bulacak? Popüler analist tarih verdi

Bitcoin dip seviyesini ne zaman bulacak? Popüler analist tarih verdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Twitter’daki popüler analist ve kripto haber bültenlerinin yazarı “Rekt Capital”, lider kripto para birimi Bitcoin’in bu döngüde son dibini ne zaman bulacağına dair tahminini paylaştı. Analiste göre, önceki Bitcoin dip taramalarına dayanarak, kripto piyasası bu yılın dördüncü çeyreğinde dip seviyesine ulaşabilir.

Popüler analist, 2015 yılında Bitcoin’in halving’den önce 547 gün boyunca dolaştığını bildiriyor. 2018 yılında da benzer bir döngü 517 gün sürmüştür. Bu nedenle, Rekt Capital, BTC’nin 2015 ve 2018 döngüsünü takip etmesi durumunda 4.çeyrekte makro düşüş döngüsünün gerçekleşebileceğini belirtti.

Tahminin özellikle Bitcoin halving’e odaklandığını belirtmekte fayda var. Genel fikir birliğine göre, BTC’nin aktif olarak büyümesi madenciliğin karmaşıklığı artıktan sonra gerçekleşti. Yazarın Bitcoin’in muhtemelen önümüzdeki çeyrekte dibe vuracağı yönündeki tahmini, büyümenin hemen ardından geleceği anlamına gelmiyor. Bu sadece mükemmel bir dip için bir tahmin.

Belki de Bitcoin ve kripto piyasasının geri kalanının sınırsız büyüme ve refah için olduğuna ikna olduysanız, mükemmel giriş noktasını yakalamanın bir anlamı yoktur. Analist de benzer bir görüş ifade ediyor ve bu noktada 35.000 doların altındaki herhangi bir Bitcoin alımının uzun vadeli kazançlar getireceğini de sözlerine ekledi.

Bitcoin’de son durum

Bitcoin, haftayı 200 haftalık hareketli ortalamanın (WMA) altında kapattı ve bu açıkça boğalar için iyi değil. Kripto piyasası için bir başka olumsuz faktör de, düzeltmeye devam eden ve şu anda 4.180-4.200 dolar arasında kilit destekte olan S&P500 oldu. Boğalar bu bloğu tutmazsa aşağı yönlü hareket kaçınılmaz olacak. Benzer durum Bitcoin için de geçerli. Fiyat önümüzdeki günlerde 18.000 ila 20.000 dolar aralığını test edebilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin