featured

Bitcoin zincir üstü verileri, dip seviyeleri hakkında yatırımcıları aydınlatıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası lideri olan Bitcoin’in zincir üstü verileri, bir sonraki fiyat hareketi hakkında yatırımcılara bilgi veriyor.

Rezerv risk indikatörü

Rezerv Risk, mevcut varlık fiyatına göre uzun vadeli sahiplerin güvenini ölçen döngüsel bir BTC zincir üstü göstergesidir.

Güven yüksek ancak fiyat düşük olduğunda, rezerv riski düşük değerler verir.

Rezerv Riski göstergesi, 6 Temmuz’da tüm zamanların en düşük seviyesi olan 0,00099’a düştü. Bu, tarihte ilk kez göstergenin 0,001’in altına düştüğü zaman oldu. Bu nedenle, düşük bir seviyeye ulaşılmış olması mümkündür.

Tarihsel olarak, gösterge azalan trend çizgisinden ayrıldığında Bitcoin için dip seviyesi onaylanmış oldu. Kırılmanın onaylanması için Rezerv Riskinin 0,002’nin üzerine çıkması gerekiyor.

Bitcoin

CVDD

CVDD, tahrip edilen token günlerinin kümülatif USD değeri ile piyasa yaşının (gün olarak) oranıdır. Tarihsel olarak gösterge, mutlak piyasa dipleri için doğru bir gösterge olmuştur. 2015, 2019 ve 2020 yıllarındaki diplerde de durum böyleydi.

İlginç bir şekilde, fiyat hiçbir zaman CVDD’nin altına düşmedi. Hatta oraya ulaşmadan sıçradı.

Çizgi yaklaşık 15,000 dolarda. Bu da mevcut 18,700 doların (kırmızı daire) sadece biraz altında.

Dolayısıyla bunu önceki diplerle karşılaştırırken ya bir dibe ulaşıldığı ya da Bitcoin’in dibe vurmadan önce bir kez daha 15,000 dolara düşeceği anlamına gelir. Bununla birlikte, Bitcoin tarihsel olarak CVDD çizgisine ulaşmadan önce sıçradığı için 15,000 dolara bir dokunuş şu anda olası değildir.

Dengeli fiyat

Dengeli Fiyat, gerçekleşen fiyat ile transfer fiyatı arasındaki farktır. Transfer fiyatı, Bitcoin’in başlangıcından bu yana dolaşımdaki arz ve toplam süreye göre ayarlanan, USD cinsinden tahrip edilen token’ların kümülatif toplamıdır.

Tarihsel olarak, Bitcoin geri alınmadan önce göstergenin biraz altına düştüğünde dibe ulaşılmıştır.

Mevcut düşüşte BTC, 18 Haziran’da dengeli fiyata ulaştı ve sonrasında sıçradı.

CVDD’ye benzer şekilde, bu gösterge ya bir dibe ulaşıldığını ya da dipten önce son bir düşüş olacağını gösteriyor.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin