Bitcoin Diamond (BCD) MagicPay BCD Bazaar lüks mağazasında anlaşma imzaladı
Bitcoin Diamond (BCD) MagicPay BCD Bazaar lüks mağazasında anlaşma imzaladı

Bitcoin Diamond (BCD) MagicPay ile ortaklık kuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin protokolü temelinde işlem sürecini hızlandırmak amacıyla tanımlanan Bitcoin hard forku Bitcoin Diamond (BCD) MagicPay ile Cuma günü stratejik işbirliği anlaşması yaptığını duyurdu.

Bitcoin Diamond (BCD) MagicPay BCD Bazaar lüks mağazasında anlaşma imzaladı

Bitcoin Diamond Vakfı’nın Çinli danışmanı Linke Yang, MagicPay ile Güney Kore’deki Nonhyeon-dong’daki BCD Bazaar mağazasını ziyaret etti ve Kore Blockchain piyasasının potansiyelini şu sözlerle değerlendirdi.

Dünyada, Blockchain teknolojisinin hızlı bir şekilde büyümesi sonucunda, günlük yaşamla çok yakından bir ilişki kuruldu. Bu yüzden MagicPay ile stratejik bir ilişki kurmaya ve gelecekte müşterilerimize kaliteli bir yaşam ve rahatlık sunmaya çalışacağız.

İkili, Nonhyeon-dong’daki BCD Bazaar lüks mağazasında stratejik gelişme kurmak için anlaşmaya vardı. MagicPay CEO’su Choi Sung-min, iş anlaşmasının imzalayan taraflardan biriydi. Bitcoin Diamond Ağustos ayında BCD Bazaar’ı piyasaya sürdü. BCD Bazaar, şirkete göre dünyanın sadece kripto para birimini kabul eden ilk e-ticaret mağazası.

Bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin