featured

Bitcoin boğaları, kilit desteği koruyabilmek için mücadele ediyor! Rahatlama rallisi yakın mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası lideri olan Bitcoin (BTC), yatırımcıların ayı tuzağına düşmeleri ile birlikte haftalarca güçlü yükseliş işaretleri göstermesinin ardından 23,000 doların altına düştü.

BTC’nin fiyatı, bölgelerin altına düştüğü için yükseliş yapısını sürdüremedi. Bitcoin haftalık kilit bölgenin hemen üzerinde işlem görürken yatırımcıları şaşırttı.

Haftalık grafik:

Fiyat, 22,800 dolar ile bir haftalık en düşük seviyeyi gördü. Ardından bu bölgeden sıçradı ve son haftalarda büyük toparlanma işaretleri gösterdikten sonra 25,200 dolara kadar yükselmeyi başardı.

Haftalık mum, yeni haftanın düşüş eğilimi ve zayıflık belirtileri göstermesi sebebiyle düşüş hissi ile kapanabilir.

Bitcoin grafik

Fiyat, kilit destek noktasını elinde tutmaya çalışırken daha fazla ivme oluşturmak için mücadele etti.

Haftalık grafikteki Bitcoin fiyatı bu yapı ile devam ederse, kilit destek görevi gören 20,800 dolar seviyesi hızla tekrar ziyaret edilebilir. Fiyatın 19,000 dolar bölgesine düşmemesi için bu destek noktasını tutması gerekiyor.

Haftalık grafikte Bitcoin için direnç noktası 22,500 dolarda iken, destek noktası ise 20,800 dolar seviyesinde bulunuyor.

Günlük grafik:

Günlük grafikte fiyat, BTC’nin kilit destek noktasını kırmasına yol açan daha fazla satış emriyle yükselen bir takozun aşağı tarafına düştü.

20,800 doların altındaki panik satışlarını önlemek için BTC fiyatının sıçraması ve yukarıda destek oluşturması gerekiyor.

Bitcoin bu desteği tutmada güç gösteriyor. Eğer boğalar adım atarsa, BTC fiyatı için direnç görevi gören 22,500 dolarlık bir bölgeye daha yüksek bir eğilim gösterebiliriz.

Bu yazının yazıldığı sırada BTC, 23,000 ve 28,000 dolarlık fiyatlara karşılık gelen 50 ve 200 Üstel Hareketli Ortalama’nın (EMA) hemen altında 21,300 dolar civarında işlem görüyor.

Günlük grafikte Göreceli Güç Endeksi (RSI), satış emirlerini göstererek 35 işaretinin altında bulunuyor.

Günlük grafikte direnç noktası 22,500 dolarda iken, destek noktası ise 20,800 dolar seviyesinde bulunuyor.

Dört saatlik grafik:

Dört saatlik grafikte BTC fiyatı, direnç görevi gören ve 23,000 dolara karşılık gelen 50 ve 200 EMA fiyatının altında düşüş eğilimi gösteriyor.

BTC 20,800 dolarda bulunan destek noktasını tutamazsa, 19,000 dolarda bulunan bir sonraki destek alanını yeniden ziyaret ettiğini görebiliriz. Bunun ardından ise, bir rahatlama rallisi görebiliriz.

Dört saatlik grafikte BTC için direnç noktası 23,000 dolarda iken, destek noktası ise 20,800 dolar seviyesinde bulunuyor.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin