Bitcoin'de Death Cross göründü! Bu seviyelere hazır olmalıyız
Bitcoin'de Death Cross göründü! Bu seviyelere hazır olmalıyız

Bitcoin’de Death Cross göründü! Bu seviyelere hazır olmalıyız

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin (BTC) fiyatı bugün düşüş bölgesine girdi çünkü önde gelen dijital para birimi bu yazı yazılırken %0,63 düşüşle 21.710 dolardan el değiştiriyor. Son birkaç gündür Bitcoin fiyat göstergeleri, popüler kripto analisti The Moon Carl tarafından yakın zamanda onaylanan bir eğilimle düşüş gösteriyor. Carl’a göre, Bitcoin Death Cross bu hafta başlarında tespit edilmiş olsa da, haftalık grafikte Death Cross doğrulandı.

Teknik analistlere göre, kısa vadeli hareketli ortalama (MA) değerinin uzun vadeli hareketli ortalama (MA) değerlerini kesmesi sonucu aşağı düşmesiyle ‘Death Cross’ oluşur. Bu trend oluşumu, boğa piyasasından ayı piyasasına dönüş sinyali vermek için kullanılır ve bu oluşum, sektörde bir hareketlenmeye neden olmak için yeterlidir.

Bununla birlikte, Bitcoin‘in yılın başından bu yana olan volatil hareketi, büyük ölçüde ikincisinin lehine eğildi. Kripto para, yılbaşından bugüne kadar %31,14 arttı, bu da kripto paranın orta ve uzun vadede büyümeye hazır olduğunun bir göstergesi olarak kabul edilebilir.

Net bir yön yok

Death Cross oluşumuna rağmen, Bitcoin fiyatının kısa vadede nereye gittiğine dair nihai bir karar olmadığı için yatırımcıların fazla paniğe kapılmasına gerek yok. Mevcut fiyat görünümü, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) staking ve stablecoinler üzerindeki baskısını çevreleyen çok çeşitli olumsuz düzenleyici duyarlılıkla besleniyor.

Bu olumsuz duygular uzun sürmezse hem bireysel hem de kurumsal yatırımcıların FUD’dan vazgeçtiklerini ve dijital para birimini bir kez daha biriktirmeye başladıklarını görebiliriz.

Death cross, fiyat düşüşüne olası bir geçişi işaret ederken, Bitcoin’in Göreceli Güç Endeksi (RSI) şu anda tarafsız bir bölge olan 51’de sabitlendi. Bu, fiyatın her iki yönde de gidebileceği ve fiyat düşüşünün yalnızca mevcut satış devam ederse gerçekleşeceği anlamına gelir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin