Bitcoin için şimdi ne olacak?
Bitcoin için şimdi ne olacak?

30.000 doların altına düşen Bitcoin’de şimdi ne olacak? İşte yanıtı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin (BTC) fiyatı, oldukça kritik bir eşik olan 30.000 doların üzerinde tutunamamasının ardından 29.500 doların altına düştü. Bitcoin, geçen hafta piyasa felaketi nedeniyle bir ayı pençesindeydi. Bitcoin’in fiyatı şu anda bir dip oluştururken uzmanlar ve Blockchain istatistikleri, BTC’nin 27.000 dolara kadar düşebileceğini anlatıyor.

Stoktan Akışa (S2F) modelinin mucidi PlanB’ye göre Bitcoin’in fiyatı bir dip oluşturdu.

Ek olarak, PlanB 18 Mayıs’ta 2 Yıllık Hareketli Ortalamanın 2 Yıllık Gerçekleşen BTC fiyatına yaklaştığını tweetledi. Sonuç olarak, Bitcoin (BTC) fiyatı, bir toparlanma mümkün olana kadar düşüş eğilimine devam edecek gibi görünüyor. Genel duygular halen olumsuz olduğu için Bitcoin (BTC) için düşük bir işlem hacmi var. Plan B’ye göre, Bitcoin mempool artık tamamen tükendi ve UXTO (harcanmamış işlem çıktısı) miktarında bir düşüşe neden oldu.

Santiment’in zincir üstü istatistiklerine göre, Bitcoin’in geçen haftaki çöküşü, daha önce uyuyan çok sayıda cüzdan adresini yeniden etkinleştirdi. Bitcoin Age Consumed, BTC’yi 26.000 ila 29.000 $ fiyat aralığında aktaran birçok cüzdan adresini ortaya koyuyor. Varlıkların satıldığının ve yatırımcıların yatırımlarından çıktığının bir işareti.

Geçen hafta gibi yakın bir zamanda, WhaleStats, daha önce etkin olmayan birçok balina adresinin yeniden etkinleştirildiğini ortaya çıkardı. CMC’ye göre, bugün Bitcoin fiyatı $29.100,59 ve 24 saatlik işlem hacmi 30.120.276.254 dolar. Bitcoin son 24 saatte %1.59 düştü.

thenewscrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin