SNX fiyatı Aralık ayında 2’ye katlandı - Synthetix rallisi devam edecek mi?
SNX fiyatı Aralık ayında 2’ye katlandı - Synthetix rallisi devam edecek mi?

Bitcoin’de 19.600 $ reddedildi – AAVE ve Synthetix Coinbase etkisi ile yükseldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber — Bitcoin fiyatı, günün ilk saatlerinde 19.600 dolarlık büyük dirence takılarak tekrar düştü. Kripto para, hafta sonu boyunca yükseliş ivmesi kaydetti ve önceki haftalarda 17.600 $’a düştükten sonra 19.000 $ seviyesinin üzerine dönmeyi başardı. Bununla birlikte, mevcut fiyat hareketi bir kez daha devasa direnç bölgesini 19.600 ila 20.000 $ arasında gösteriyor.

Yazımız yayına hazırlanırken Bitcoin fiyatı, son 24 saatte% 0,12’lik bir yatay hareketle 19,322 dolardı. Haftalık grafikte BTC de yatay hareket etme eğiliminde (% 0.01), ancak aylık grafikte hala % 19.29’luk kazançlar kaydetti.

Bitcoin balinaları borsaları devraldı, Beklenti ne?

Analistlerin belirttiği gibi, BTC fiyatının son hareketleri balinaların faaliyetleri tarafından belirlendi. Hafta sonu, alım baskısındaki artış, Bitcoin fiyatını 18.800 doların ötesine 19.300 dolara çıkardı. Aşağıdaki tablo balina aktivitesindeki buna eşlik eden artışı göstermektedir.

Bitcoin BTC

Tüccar Byzantine General, aşağıdaki grafikte gösterildiği gibi 19.500 $’a bir “sıkışma” öngörüsüne göre Binance’in Bitcoin vadeli işlemlerinde negatif fonlama oranına işaret etti. Kısa vadeli baskıdan faydalanan balinalar, Bitcoin fiyatında en son düşüşe neden olan kâr alımlarını gerçekleştirdi.

Kripto para birimi konsolidasyon aşamasında gibi görünse de, balina faaliyeti belirleyici bir faktör olmaya devam edebilir. CryptoQuant’ın CEO’su Ki-Young Ju, ticaret stratejisindeki bir değişikliği paylaşırken dikkatli olma tavsiyesinde bulundu:

(…) Tüm Borsa Akışı Ortalamasına (144 blok MA) bakıldığında, BTC balinaları borsalara para yatırıyor. Bence balinaların burada kar elde etmek için daha fazla zamana ihtiyacı var. Popüler olmayan görüş: Lanet olası dipleri satın almayın. Borsalarda çok fazla BTC balinası var.

Bitcoin BTC

Bu anlamda tüccar Michaël van de Poppe, kısa vadeli trendin aşağı yönlü olabileceğini belirtti. Ona göre BTC’nin 18.400 $ ‘a veya 18.600 $’ a düşmesi mümkün. Bu bölge ise “yükseliş ivmesini sürdürmek” için kritik öneme sahiptir.

Buna paralel olarak, “CryptoBirb”, BTC fiyatı haftalık mumu 19.600 $ ‘ın üzerinde kapatırsa direnç altındaki konsolidasyon aşamasının kırılacağına inanıyor.

Bitcoin BTC

Coinbase etkisi” Ethereum’un DeFi tokenlerine fayda sağlıyor

Bitcoin direnç seviyesinden çıkmaya çalışırken, yükseliş ivmesi, her ikisi de yıl için yüksek seviyelerini geri kazanan iki DeFi token, AAVE ve Synthetix (SNX) tarafından alınıyor. Bir haftalık kayıpların ardından AAVE, son 24 saatte % 6,45 artışla 87,66 $ seviyesinde bulunuyor.

Öte yandan SNX, son 24 saatte % 10.88 kazançla 5.28 $ ‘dan işlem görüyor. Bitcoin fiyatında ralliden elde ettikleri artışın yanı sıra, tokenler olumlu haberlerden de yararlanıyor. Coinbase, “Pro” hizmeti için AAVE, SNX ve Bancor’u (BNT) listelediğini duyurdu.

Haber son derece boğa olarak kabul ediliyor ve tokenler için rallinin devam etmesine yol açabilir. Ayrıca Synthetix, son günlerde, Binance ve Alpha Finance gibi önemli oyuncularla önemli ortaklıklar kurmayı başardı.

Aave, protokolünün ikinci yinelemesini başlattı ve 206 milyon dolar ve toplam 1,2 milyar dolarlık büyüme ile yeni “Flaş Kredi” özelliği için rekor bir haftalık hacim sunuyor. Bu nedenle, görünüm hem Ethereum tabanlı DeFi tokenleri için yükseliş gibi görünüyor.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin