Bitcoin dalgalanması boğa tuzağı mı? Popüler analist yanıtladı
Bitcoin dalgalanması boğa tuzağı mı? Popüler analist yanıtladı

Bitcoin dalgalanması boğa tuzağı mı? Popüler analist yanıtladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – IncomeSharks isimli bir kripto para analisti, mevcut piyasa durumu hakkında bir görüş sundu. IncomeSharks, Bitcoin fiyatının bir sonraki aşamasının nasıl gelişeceğini tahmin etmeye çalışan diğer analistlere katılıyor. Twitter hesap işleyicisine göre, Bitcoin pazarındaki ayılar şu anda “Reddetme Aşamasında”. Mevcut fiyat rallisinin bir boğa tuzağı ve özellikle bir panik aşamasının geleceğini söyledi. IncomeShark’ın tweet’ine, Wall Street Cheat Sheet’ten resimli bir çizim eşlik etti.

Tweet’te resmedilen Wall Street Cheat Sheet, piyasa döngüsündeki çeşitli psikolojik aşamaları vurguladı. Belirli bir varlığın fiyatı arttığında, yatırımcıların belirli şekillerde tepki verme eğilimini gösterir. Analiz aracı, yatırımcıların davranışlarının duygusal yönünden yararlandı ve farklı piyasa koşullarında hakim olan ruh halini tahmin etmek için kullanıldı.

IncomeShark’ın yorumuna göre, mevcut Bitcoin rallisi uzun sürmeyecek anlık bir artış gibi görünüyor. Hesap işleyici, Bitcoin fiyatının daha da düşeceğini ve konsolidasyona gireceğini tahmin ediyor. Bu yorum doğruysa, sürdürülebilir bir boğa koşusunun önünde bir dip oluşmadan önce, tahmin edilen düşüşün ardından yatay bir hareket olacaktır.

Wall Street Cheat Sheet ve bunun piyasa fiyatıyla nasıl bir ilişkisi olduğu bireysel yorumlara tabidir. IncomeShark’ın yanıt verenlerinden biri olan Domokos Csaba, mevcut piyasa durumu hakkında farklı bir görüş sundu. Csaba, panik aşamasının çoktan tükendiğini ve pazarın bir aşama ileride olduğunu düşünüyor. Csaba için kripto pazarı, sürdürülebilir boğa koşusuna IncomeShark’ın düşündüğünden daha yakın.

Bitcoin’in son rallisi şimdiye kadar birkaç görüşü tetikledi. Bazı yatırımcılar sürekli bir fiyat rallisini kaçırmak istemedikleri için, piyasaya maliyetli girişler yapmamaya özen gösteriyorlar. Binance’in CEO’su CZ bile yatırımcılara piyasaya girerken dikkatli olmalarını tavsiye etti.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin