Bitcoin dakikalar için de 2.000 doları sildi – işte ayrıntılar
Bitcoin dakikalar için de 2.000 doları sildi – işte ayrıntılar

Bitcoin dakikalar içinde 2.000 doları sildi – işte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BTC / USD için kısa zaman dilimlerinde ani bir çöküş, long pozisyonundaki yatırımcılar arasında paniğe neden oldu.

Bitcoin (BTC), 31 Mart’ta beş dakika içinde 2.000 $’ı sildi. BTC / USD aniden 59.350 $’dan 57.000 $’a düştü.

Ünlü trader Michaël van de Poppe, Bitcoin için kısa zaman dilimlerinde tanıdık bir olaya tepki gösterdi.

Daha önce, PayPal’dan gelen haberler BTC’yi 60.000 $’ın biraz altına taşıdığından, günlük traderların odak noktası yukarı yönlü olmuştu.

Boğa koşusunun devamına bahse girenler Çarşamba günü büyük bir kayıp yaşadı. Düşüş sonrası 600 milyon dolarlık long pozisyonları tasfiye edildi.

Kantitatif analist PlanB’ye göre bu düşüş son derece faydalı oldu. Ona göre piyasa istenmeyen kaldıraçlardan kurtuldu ve gelecekte daha organik yükselişler sağlamaya yardımcı oldu.

Finansman oranları hızla artıyor

Bu arada göstergeler, Bitcoin için daha fazla fiyat artışının biraz çalışma gerektireceğine inanmak için sebep gösterdi.

Türev platformlarında fonlama oranları gün içinde yükseldi ve Huobi’de %0,375’e kadar yükseldi. Bu durum düşüş baskısının klasik bir işaretidir.

Uzun vadeli tablo olumlu olmaktan da öteye devam ediyor ve analistler, izlenmesi gereken bir sonraki engel olarak 68.000 $ ve 73.000 $’a işaret ediyor.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin