featured

Bitcoin daha yüksek seviyeleri hedeflerken altcoin’ler de yükselişe hazır mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında lider olan Bitcoin, değerini 39,500 doların üzerine yeniden yükseltmeye çalışıyor. En büyük altcoin olan Ethereum 2,680 dolara yükselirken DOT ise 17,50 dolar seviyesinde bulunan kritik bir engeli aşmayı başardı.

Temel bilgiler:

Bitcoin 38,000 dolar seviyesinin üzerinde destek buldu ve yukarı yönlü bir düzeltme başlattı.

Ethereum (ETH), 2,680 doları geçerse yeni bir artış girişiminde bulunabilir.

DOT, günlük grafikte 17,20 dolar yakınlarında büyük bir düşüş trendi çizgisini kırdı.

Bitcoin

Son zamanlarda, Bitcoin fiyatı 40,000 doların üzerine çıkıp birçok kez buradan düşüş yaşadı. Bu hareketlerin sonucunda 39,000 dolarda bulunan destek noktasının 21 günlük hareketli ortalamanın altında işlem gördü.

Bitcoin grafik

Ancak düşüş hareketleri sırasında boğalar 38,000 dolarlık bölgeyi korumayı başardı. 38,220 dolar civarında bir düşük seviye oluşturuldu ve ardından ve fiyat yukarı doğru hareket etmeye başladı. Saatlik grafikte 39,000 dolara yakın direnç noktası ile önemli bir düşüş trendi çizgisinin üzerinde bir kırılma gerçekleşti

Fiyat ayrıca 39,200 dolar seviyesinin yani 21 günlük hareketli ortalamanın üzerine çıktı. Bitcoin Şu anda 40,000 dolar seviyesinin yakınında güçlü bir direnç noktası ile karşı karşıya. 40,000 dolar seviyesinin üzerinde net bir yükseliş hareketi Bitcoin fiyatını 41,500 dolara doğru itebilir.

Öte yandan yakın vadede 38,200 dolar seviyesine doğru yeni bir düşüş başlatılabilir. Bir sonraki büyük destek noktası 37,650 dolar seviyesinin yakınında görülüyor.

Ethereum (ETH)

Kripto para piyasasında en büyük altcoin olan Ethereum da Bitcoin’e benzer bir şekilde işlem gördü.  ETH, 2,530 dolar seviyesinin yakınında destek noktası buldu. Bunun sonucunda yeni bir artış hareketi başladı ve 2,570 dolarda bulunan direnç noktasının üzerine kadar yükseldi.

Saatlik grafikte 2,620 dolara yakın direnç noktası ile bağlantılı düşüş trendi çizgisinin üzerinde bir kırılma gerçekleşti. Fiyat ayrıca 2,640 dolar seviyesinin ve 21 günlük hareketli ortalamanın üzerine çıktı. Ethereum için bir sonraki büyük direnç noktası 2,680 dolar seviyesinin yakınında.

2,680 dolar seviyesinin üzerinde başarılı bir kapanış, yeni bir yükseliş hareketi başlayabilir. Öte yandan bu başarılı olamazsa fiyat 2,500 dolar seviyesine gerileyebilir.

Polkadot (DOT)

DOT, 20 dolarda bulunan destek noktasının altında keskin bir düşüş gördü. Kripto para biriminin fiyatı sırasıyla 17,50 dolar ve 16,50 dolarda bulunan destek noktalarının altına bile düştü. Son olarak, boğalar 14,25 dolar seviyesinin yakınında bir duruş sergiledi.

Bunun sonucunda altcoin için bir taban oluşturuldu ve fiyat 15,50 doların üzerinde yeni bir artışa başladı. Günlük grafikte 16,50 dolardaki direnç noktasının üzerinde net bir hareket ve önemli bir düşüş trendi çizgisi var.

Fiyat şimdi 21 günlük basit hareketli ortalamayı 18 dolar seviyesinin üzerinde kapatmaya çalışıyor. Boğalar başarılı olursa, kripto para biriminin değerinde büyük bir artış yaşanabilir. Bu durumda DOT 20 dolarda bulunan direnç noktasını bile kırabilir. DOT için bir sonraki durak 23,20 dolar seviyesine yakın olabilir.

ADA ve BNB fiyatı

Cardano (ADA) 0,80 dolarda bulunan destek noktasının altına geriledi. Ancak bu düşüş 0,785 dolarda durdu. Şimdi toparlanıyor, ancak yukarı yönde sırasıyla 0,820 dolar ve 0,832 dolarda engeller bulunuyor.

Binance Coin (BNB), 365 dolar seviyesinin yakınında işlem görmeye devam etti. Şu anda kazançlarını konsolide ediyor ve 380 dolar seviyesine doğru yükselebilir. Bir sonraki büyük direnç noktası 388 dolar seviyesinin yakınında bulunuyor. Bu direnç noktası kırılırsa boğalar 400 dolar seviyesini hedefleyebilir.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin