Kripto paralar neden düşüyor?

Bitcoin daha fazla düşüş riskiyle karşı karşıya! Yatırımcılar bu seviyelere hazır olmalı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para birimleri, geçen yılın sonlarında rekor seviyelere ulaştıktan sonra zorlu bir 2022 geçirdi. Hisse senetleri düşmeye devam ederken, Bitcoin üç haftanın en düşük seviyesini test etti.

En büyük kripto para birimi Salı günü %1,9 düşerek 16.277 dolara geriledi ve 29 Kasım’dan bu yana en düşük seviye oldu. İkinci en büyük kripto para birimi, %2,1 oranında düştü ve 28 Kasım’dan bu yana en düşük seviyeye geriledi. Bu düşüşler, Federal Rezerv’in faiz artırımından sonra hız kazandı.

Fairlead Strategies LLC’nin kurucusu Katie Stockton, önümüzdeki haftalarda Bitcoin’in 15.600 dolar civarını test etmesini beklediğini belirtti.

“Nihayetinde Bitcoin’in daha düşük bir seviye yapmasını ve uzun vadeli destek riskini 13.900 dolara yakın artırmasını bekliyoruz.”

Kripto para birimleri, geçen yılın sonlarında rekor seviyelere ulaşmıştı, ancak Fed’in sıkılaşma poltikası, Terra/Luna ekosisteminin çöküşü, Three Arrows Capital ve son olarak FTX çöküşü varlıkları yılın en düşük seviyelerine itti. Birkaç yıldır ABD hisse senetleri ile yüksek oranda ilişkililer ve Fundstrat dijital varlık stratejisti Sean Farrell, Pazartesi kripto düşüşlerinin bir nedeni olduğunu söyledi.

Bitfinex analistleri bir raporda şunları söyledi:

“Yıl sonuna yaklaşırken birçok firma ve yatırımcı ara veriyor, ancak ticaret hacmindeki ve likiditedeki düşüşler göz önüne alındığında, ticaret faaliyetindeki yavaşlama daha yüksek volatilite riskini beraberinde getiriyor” “Daha uzun zaman diliminde fiyat hareketi 16.000 ila 18.000 dolar arasında görünse bile bu, daha kısa zaman dilimlerinde zaten belirgindir.”

gulfnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin