Bitcoin cüzdanlarının sayısının artması ne ifade ediyor – ralli mi geliyor?
Bitcoin cüzdanlarının sayısının artması ne ifade ediyor – ralli mi geliyor?

Bitcoin cüzdanlarının sayısının artması ne ifade ediyor – ralli mi geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin cüzdanlarının sayısının artması ne ifade ediyor? Yoksa ralli mi geliyor?

Bitcoin fiyatı çok fazla yükselmese de, Bitcoin cüzdan adreslerinin sayısı yeni rekor seviyelere ulaşıyor.

Analitik veri hizmetleri Glassnode, şu anda bir yükseliş eğilimi olduğunu ve 100’den fazla Bitcoin tutan Bitcoin adreslerinin rekor seviyelere ulaştığını belirtti. Verilere göre, Haziran ayının ikinci haftasında kaydedilen önceki yüksek seviyeyi test eden Bitcoin cüzdanlarının sayısı şu anda 16.159’da.

https://twitter.com/glassnodealerts/status/1318133642196094976?s=20

Ek olarak, sıfır olmayan Bitcoin cüzdan adreslerinin sayısı Pazartesi günü tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Glassnode’a göre, önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi bir gün önce kaydedildi ve 24 saatlik zaman içinde sayıya ek olarak 5.000 cüzdan eklendi:

“Sıfır Olmayan Adreslerin sayısı 31.913.344 rakamı ile zirveye ulaştı. Önceki ATH olan 31.908.804 rakamı 18 Ekim 2020’de gözlendi.”

Bitcoin cüzdan adreslerindeki artış yükselişe işaret ediyor

Ayın başında, kripto para birimi analisti ve piyasa uzmanı Cole Garner, şaşırtıcı artışa dikkat çekmişti. Fiyat volatilitesinin arka planının yükselişe işaret ettiğini ve Bitcoin cüzdan artışının bir boğa ralli katalizörünün göstergesi olabileceğini vurgulamıştı.

Garner, Bitcoin cüzdanlarındaki artışa yönelik bir hipotez sunuyor ve bu sıçramaya olası bir cevap olarak Bitcoin madencilik endüstrisine işaret ediyor.

Garner’ın piyasanın yükseliş doğasına ilişkin görüşü, Bitcoin fiyatı yükselmeden cüzdanların artması durumunun ender bir durum olduğunu ancak özünde yükselişin olduğunu belirten zincir içi analist Willy Woo’nun görüşünü de yansıtıyor.

coininsider


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin