Bitcoin.com'un CEO'su Roger Ver: “Kripto para mühendislikle ekonominin evliliğidir.”
Bitcoin.com'un CEO'su Roger Ver: “Kripto para mühendislikle ekonominin evliliğidir.”

Bitcoin.com’un CEO’su Roger Ver: “İnsanlar Bitcoin yerine Litecoin kullanmalı.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin.com’un CEO’su Roger Ver, Bitcoin (BTC), piyasa kabulü ve Bitcoin Cash (BCH) konusundaki görüşlerini açıkladı.

Bitcoin.com’un CEO’su Roger Ver: “Kripto para mühendislikle ekonominin evliliğidir.”

Roger Ver, kripto paralara girmesinin en önemli nedenlerinden birinin, bilim kurgu öykülerinden ilham alması ve kripto dolar kullanarak nasıl uygulanabileceği merakından kaynaklandığını belirtti. Ona göre, kripto para birimleri bilgisayar bilimleri mühendisliği ile ekonominin evliliğini sağlar. Roger Ver, büyük ülkelerin dijital varlıkları kullanmanın avantajlarından bahsetmeye devam etti.

CEO, kripto para birimlerinin toplumun durumunu nasıl iyileştirebileceği yollarını açıkladı. Dijital varlıkların, kişi başına düşen gelirin artmasına, yaşam beklentisinin artmasına, daha yüksek okuryazarlık oranına ve daha az yolsuzluk oranına ve rüşvete yol açabileceğini ekledi.

“Bitcoin’in değer kaybetmesinin en büyük nedeni Litecoin’i kaybetmesi.”

Daha sonra Roger Ver, ülkelerin ekonomik özgürlüğünün benimsemede ve yaşam kalitesinde nasıl büyük bir rol oynadığı hakkında konuşmaya devam etti. Hong Kong, Singapur ve Yeni Zelanda gibi ülkelerin de yüksek kazançlı finansal çıkarlardan yararlandığını ve bunun da kripto para birimi benimsemesine yol açtığını şu sözlerle belirtti:

Bitcoin’in 2011 yılında çok popülerdi ve 2018’de kripto para piyasası Bitcoin’e acımasızca davrandı. Diğer kripto paraların iyi işlemesinin bir nedeni var, çünkü Bitcoin yolunu ve Litecoin gibi değerlerini kaybetti.

“Venezuela şu anda tüm kalbiyle kripto paraları benimsiyor.”

Roger ayrıca BTC’ye yaptığı saldırıyı “BTC çekirdek geliştiricilerinin yazılım kodunu anladığını ancak ekonomi kodunu anlamadığını” söyleyerek artırdı. Sunumunu konferansta, Bitcoin Cash’in kullanıcılara göstereceği bazı avantajlara dikkat çekerek kapattı. Ver’e göre, BCH bir iş kurmayı kolaylaştırıyor ve insanların mülkiyet haklarını uygulamalarını sağlıyor. Ayrıca, dijital varlık kabulünün bir ülkenin ekonomik sistemini geliştirebileceğini söyleyerek şu cümlelerle konuşmasını bitirdi:

Hayal et, Venezuela şu anda tüm kalbiyle kripto paraları benimsiyor. Bu, kriptonun dünyayı daha iyi bir yer haline getirebileceğinin en güzel örneği.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin